Állás részletei

Inginer proiectant instalatii Electrice

Premium Talentet keres
Bár az álláhirdetés inaktív, önéletrajzodat elküldheted a munkaadónak
Karrier szint
Kezdő (0-2 év), Középfok (2-5 év), Szenior (5-10 év)
Foglalkoztatási típus
Teljes munkaidő
Nyelvismeret
Román - Középszint
Munkavégzés helye
Helyek száma
2

           GENERAL INSTAL COMP  ofera in prezent servicii complete de proiectare instalatii de incalzire, ventilatii si climatizare, instalatii sanitare si protectie la incendiu, instalatii electrice curenti tari, instalatii electrice curenti slabi cat si servicii de consultanta tehnica legate de acestea.

       Societatea noastra vine in intampinarea clientilor cu un pachet complet de servicii in domeniul proiectarii instalatiilor pentru diferite tipuri de cladire cu multiple functiuni cum ar fi: locuinte individuale, ansambluri rezidentiale, birouri, hoteluri, spitale, laboratoare, depozite, hale industriale, cladiri comerciale, cinematografe etc. Serviciile noastre asigura toate fazele de proiectare : studiul de fezabilitate . documentatie tehnica autorizatie constructie , proiect tehnic, detalii de executie, asistenta tehnica pentru constructii , utilizand in lucrarile noastre solutiile CAD din cele mai noi si eficiente .

         In prezent prin cei 30 angajatii permanenti in sediul din Bucuresti si Cluj-Napoca putem acoperi o mare diversitate de tipuri de lucrari

       GENERAL INSTAL COMP  isi mareste echipa din punctul de lucru in Cluj-Napoca pentru care daca esti interesat te rugam sa ne trimiti CV-ul tau.

Cerinte:

Realizarea documentatiei proiectelor de instalatii Electrice curenti tari si curenti slabi (parte scrisa si desenata). Participarea la discutii cu beneficiarii acestora.
Proiecteaza instalatii Electrice curenti tari si curenti slabi pentru fazele SF, DTAC, PT, DDE.
Realizeaza: memorii tehnice, breviare de calcul, scheme de distributie, scheme monofolare etc;
Intocmeste liste de cantitati, caiete de sarcini, documentatii de avize;
Elaboreaza solutii de proiectare si ofera solutii tehnice corespunzatoare pentru toate tipurile de imobile (locuinte unifamiliale, ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri, cladiri comerciale, cladiri industriale etc)

Studii superioare finalizate.
Cunostinte temeinice Autocad, Revit, MagiCad ,Ms Office, Dialux sau similar

Oferta (bonusuri, beneficii)

Pachet salarial atractiv.

Mediu de lucru placut si atmosfera de lucru deschisa.

Oportunitati de dezvoltare a carierei.


Nota : Cei selectati vor da o evaluare in cadrul interviului.