A munkavégzés helyszíne(i)

Havi bruttó fizetés euróban

1359 €

Bár az álláhirdetés inaktív, önéletrajzodat elküldheted a munkaadónak

Esti barbat? Iti doresti o cariera ca model? Vrei sa ai o stabilitate financiara?

Alatura-te unei echipe profesioniste care te sustine si te ajuta sa-ti implinesti obiectivele.

Cautam persoane dinamice, ambitioase,cunoscatori de limba engleza si cu abilitati de comunicare, cu dorinta de a muncii pentru a ajunge in top! 

Oferim suport tehnic, training specializat, cursuri limba engleza, posibilitatea de a participa la evenimentele Internationale.

Noi credeam in barbati si in capacitatea lor de a fi cel putin egalii femeilor, chiar si cand vorbim de hostess sau modele online :)

Studio 20 este unul dintre cele mai apreciate si respectate studiouri la nivel mondial, prezent astazi in 9 sedii din 3 continente diferite (Europa - Romania, America de Nord - Statele Unire si America Latina - Columbia). Calitatea muncii noastre a fost rasplatita cu cele mai multe premii internationale, dintre care amintim cele mai recente:

- Best Cam Studio (XBiz 2017 Los Angeles, USA);

- Most Innovative Live Studio (Live Cam AwardsBarcelona);

- Best Global Studio (LalExpCartagena, Columbia);

- Studio of The Year (GFY Awards, Las Vegas, ianuarie 2015 si din nou in ianuarie 2016);

- Best Emerging Studio (AW Awards, Mamaia, iuniesi Best Cam Studio in anul urmator (AW Awards, Mamaia, iunie 2016);

- Best Live Cam Studio (YNOT Awards, Praga, septembrie 2015 si apoi din nou in septembrie

Activitatea noastra a fost prezentata de presa de business din Romania si Statele Unite, in publicatii de prestigiu precum Wall Street sau Los Angeles Times, ca un exemplu de profesionalism si experienta in acest domeniu. Artiste faimoase precum Devious Angell, Raquelle Diva, Sassha Red, Rebecca000, Emma Willdd, Lexie Ford sau Rosie Blake au primit de asemnea premii internationale la Barcelona, Praga, Cartagena, Mamaia, Los Angeles si Las Vegas, dovedind ca stim si putem sa crestem artiste de succes, care castiga peste 10000$ lunar.

Dincolo de premii, suntem o echipa extrem de simpatica si atenta, un loc de munca placut, de care te vei atasa. Lucram 100% legal si avem peste 17 ani de experienta in Romania (am inceput in anulCele mai mari situri din lume ne mentioneaza oficial ca parteneri preferati si sunt alaturi de colegele noastre pentru a le ajuta sa reuseasca. Suntem primul studio care a primit la nivel mondial certificarea "Jasmin Certified Studio" pentru focusul nostru catre abordarea glamour, bazata pe dialog si farmec personal, nu pe zona adult.