Állás részletei

Front-end Developer (Angular)

Premium Talentet keres
Bár az álláhirdetés inaktív, önéletrajzodat elküldheted a munkaadónak
Karrier szint
Középfok (2-5 év), Szenior (5-10 év), Vezető (>10 év)
Foglalkoztatási típus
Teljes munkaidő
Távmunka (otthonról végezhető tevékenység)
Nyelvismeret
Angol - Középszint
Munkavégzés helye
Nettó havi bér
2000 - 2200 €
Helyek száma
2

Cautam un coleg fain, Angular Expert!

Totul se muta in online, si din acest motiv dorim sa ne marim echipa cu un programator front-end pentru oricare dintre birourile noastre din Bucuresti, Braila sau Galati, dar se poate lucra si 100% remote.

Cum stii ca te cautam pe tine:

1. Esti pasionat(a) de dezvoltarea front end-ului aplicatiilor web si descoperi in permanenta tehnologii noi pe care sa le implementezi.

2. Ai o experienta de minim 4 ani de programare front-end, cunostinte bune in Angular. Aceasta experienta trebuie sa existe din momentul absolvirii studiilor superioare (orice profil) cu diploma de licenta si pana in prezent.

3. Experienta si cu alte limbaje de programare web reprezinta un avantaj important.

4. Iti place sa primesti feedback onest si nu te superi daca feedback-ul nu este mereu 100% pozitiv (in fond, doar asa crestem).

5. Cunosti limba engleza cel putin la nivel mediu.

6. Nu iti plac lucrurile facute in graba, ci vrei sa le analizezi si sa le slefuiesti ca sa iasa bine. Vrei sa fii parte din echipa in care parerea ta conteaza si poti contribui la deciziile tehnice.

Cerintele tehnice pe care le cautam la tine sunt impartite in 3 categorii, dintre care doar "must have" este obligatorie:

Must have:

  • Good Angular knowledge and experience 
  • Strong knowledge with HTML, CSS, SASS and JavaScript
  • Basic Git knowledge
  • Experience with using REST APIs via AJAX
  • Knowledge of OOP concepts

Should have (not a mandatory requirement):

  • Experience with JavaScript testing frameworks and with developing hybrid mobile apps
  • Knowledge of Nodejs, npm, webpack

Nice to have (not a mandatory requirement):

  • Experience with other front end frameworks like React, VueJs, JQuery, Ionic
  • Knowledge of Design Patterns
  • Knowledge of backend development ( Nodejs, PHP, Spring Framework) and/or backend templating frameworks

Vei fi responsabil(a) sa dezvolti partea de front-end a uneia dintre cele mai inovative suite de aplicatii web dar vei putea sa contribui si la proiectele dezvoltate de echipa pentru diverse domenii de activitate si diverse scopuri (atat pentru clienti, cat si pentru uz intern).

Iti oferim:

1. Sa fii parte din echipa care dezvolta una dintre cele mai inovative suite de aplicatii destinate mediului privat din Europa, suita de aplicatii care a primit o finantare de 2 milioane de euro.

2. Program de lucru flexibil atat ca loc de prestare a activitatii (de la oricare dintre birourile noastre din Bucuresti, Braila sau Galati sau 100% remote), cat si ca interval orar de lucru (iti alegi singur intervalul de lucru dorit pentru fiecare zi).

3. Un mediu de lucru lipsit de stres, cu multa intelegere si colectiv tanar, in cadrul unei companii care tinteste la premiul Best Work Environment”.

4. Servicii medicale private.

Vrem sa incepi lucrul cat de repede posibil. Intelegem insa ca este posibil sa ai nevoie de cel mult 4 saptamani pentru a respecta preavizul la actualul tau loc de munca. Insa poti incepe si maine daca doresti. Totul depinde de tine.

Indeplinesti cerintele postului si te incanta ideea de a lucra cu noi? Incarca CV-ul si asteapta un telefon de la noi. Daca e mai simplu, ne poti trimite CV-ul pe e-mail. Nu ti-am citit CV-ul? Contacteaza-ne pe LinkedIn.

Nu e pentru tine? Te rog da un Share, poate ai un prieten / o prietena in cautarea unui loc de munca provocator ca acesta 😉 Multumim!

Important: Ar fi minunat sa putem reveni cu feedback catre toti aplicantii dar, din experienta, stim ca nu ni se intampla intotdeauna. Astfel, daca timp de doua saptamani de cand ai aplicat nu te contactam, te rugam sa consideri ca am continuat procesul de recrutare cu alti candidati.

Nu ne suparam daca vrei sa ne pui intrebari. Trebuie doar sa ne trimiti un mesaj si iti raspundem rapid.