Állás részletei

INACTIVE AD: The employer is not currently actively recruiting for this position, but you can apply for the ad.
Karrier szint
Kezdő (0-2 év), Középfok (2-5 év)
Foglalkoztatási típus
Teljes munkaidő
Nyelvismeret
Angol - Haladó
Munkavégzés helye
Helyek száma
1

AmethystLOGO

   Digital Marketing Junior

   Candidatul ideal

      Marketing-ul online este un domeniu atât de volatil încât experiența nu este neapărat o cerință obligatorie, insa ne dorim pe cineva care stie sa navigheze pe internet si sa stie sa foloseasca toate platformele de promovare. Ne dorim pe cineva care sa poata evalua corect si sa poata maximiza expunerea noastra in piata astfel incat sa obtinem o vizualizare mai buna si sa optimizam publicitatea in domeniul online. Cautam pe cineva cu gandire analitica si pasiune pentru inovatie, creativ si cu o atitudine pozitiva, cineva cu flexibilitate care se poate adapta la a lucra intr-un pas alert. De asemenea, este nevoie de un nivel excelent de excel si power point si de un nivel avansat al englezei.

 Responsabilitati principale

-   Planificarea si executarea strategiilor de digital marketing pentru canalele specifice;

-   Managementul campaniilor de publicitate de la inceput pana la sfarsit, incluzand strategia de dezvoltare, executie si analizele specifice conform obiectivelor;

-   Optimizarea, testarea si analizarea targeturilor, campaniilor de publicitate, reclamelor astfel incat sa se obtina rezultate vizibile;

-   Oferirea de asistenta si raspunsuri potrivite pacientilor pe platformele online

Asteptam aplicatia ta daca iti doresti:

  • Sa faci parte din cel mai amplu proiect European de Radioterapie/Oncologie
  • Sa faci parte din cea mai performanta echipa  Europeana de Radioterapie/Oncologie
  • Un mediu de lucru confortabil si stimulativ si o echipa profesionista si deschisa care sustine invatarea continu (suntem peste 400 de colegi la nivel European care invatam si impartasim continuu experiente si cunostinte)
  • Oportunitati de dezvoltare continua (cu sustinere financiara) , accesul la programe de training specific rolului, accesul online si offline la materiale de specialitate si sustinerea si valorificarea ideilor tale;
  • Instrumente de lucru performante: tehnologie de ultima generatie, automatizare, echipamente premium.

Centrele Amethyst Romania sunt baza de plecare si dezvoltare a Retelei Europene de Clinici Amethyst.

Reteaua Europeana de oncologie Amethyst este liderul incontentabil pe piata europeana a serviicilor de radioterapie/oncologie.

Astazi la 10 ani de la infiintare Amethyst insemna:

  • 11 clinici la nivel European (Romania, Austria,Franta,Italia,Polonia,Anglia)
  • Pestede pacienti tratati anual
  • Peste 400 de angajati
  • Parteneriate în Europa şi Israel cu centre de excelenţă precum Centrul de Oncologie Davidoff din Tel Aviv, Universitatea Wurzburg din Germania şi Institutul European de Oncologie de la Milano (IEO)
  • Clinicile sunt membre OECI din anul 2015.

 

Clinicile de radioterapie si oncologie Amethyst oferă servicii medicale de cea mai înaltă calitate utilizând ultimele tehnologii dezvoltate în domeniu in tratamentul pacienților care suferă de afecţiuni oncologice.

Echipa medicală de specialişti, condusă de catre Directorul Medical International Amethyst, domnul Conf. dr. Kacso Gabriel folosește echipamente medicale performante de ultimă generație si ghidează tratamentele după protocoale de tratament standardizate si folosite la nivel internațional.

Pregatirea profesionala este prioritară, echipa medicală Amethyst beneficiind periodic de sesiuni de training şi educaţie medicală continuă în scopul imbunătăţirii permanente a cunoştinţelor.

Centrul pune la dispoziția pacienților servicii de oncologie medicală, radioterapie externă, brahiterapie, imagistică medicală de tip computer tomografie, psihologie și nutriție.

 

Misiunea noastra este sa oferim servicii complete de oncologie pacientilor cu cancer intr-o ambienta placuta cu o echipa de profesionisti carora le acordam intregul sprijin.