Állás részletei

INACTIVE AD: The employer is not currently actively recruiting for this position, but you can apply for the ad.

Avocat definitiv colaborator

Karrier szint
Középfok (2-5 év), Szenior (5-10 év)
Foglalkoztatási típus
Teljes munkaidő
Nyelvismeret
Angol - Haladó
* minden nyelv kötelező
Munkavégzés helye
Az állás betöltéséhez relokáció szükséges
Igen
Helyek száma
1

Suntem un cabinet de avocatura specializat in drept bancar, dar oferim servicii si in alte domenii de activitate numai companiilor multinationale.

Cautam un/o avocat(a) tanar(a), dinamic(a), cu atentie la detalii si o atitudine pozitiva care are deja experienta intr-o alta firma sau cabinet de avocatura de cel putin 3 ani, cunoaste foarte bine dreptul civil si dreptul procesual civil, fiind prezent(a) in instanta in mod regulat. Activitatea se desfasoara preponderent in domeniul litigiilor, dar include si servicii de consultanta.

Lucram in echipa si ne dorim ca noul/noua coleg(a) sa inteleaga ca lucrarile sale, ca de altfel toate lucrarile membrilor echipei noastre, vor face obiectul verificarilor efectuate de avocatul desemnat sef de proiect.

De la noul(a) coleg(a) asteptam onestitate, punctualitate si rigurozitate in toate aspectele activitatii sale si ale colaborarii cu noi. 

Programul nostru de lucru este cel obisnuit in firmele de avocatura de business. Nu blocam insa acordarea de concedii sau timp liber atat timp cat acestea nu interfereaza cu obligatii profesionale.

Deseori (ca medie aproximativ 2/luna) este necesara deplasarea la instante din tara. Deplasarea se face cu mijloacele de transport ale firmei sau cu avionul/trenul.

Remuneratia este stabilita in functie de experienta si capacitatea dvs. profesionala.

Va rugam sa aplicati la acest anunt numai daca (A) sunteti membru al unui Barou din Romania; (B) va doriti un loc de munca stabil si o colaborare de lunga durata; si (C) stapaniti bine limba engleza, scris/citit/vorbit. Activitatea se desfasoara doar la sediul nostru nu si remote.