Állás részletei

Asistent Marketing- Hervis Sediu Central

Gyorsan válaszol
Karrier szint
Kezdő (0-2 év), Középfok (2-5 év)
Foglalkoztatási típus
Teljes munkaidő
Nyelvismeret
Angol - Haladó
Munkavégzés helye
Helyek száma
1


Asistent Marketing (parteneriate) - Hervis Sediu Central


Candidatul Ideal

- Experienta actiuni BTL (de preferat);

- Capacitati bune de organizare si atentie la detalii;

- Disponibil la deplasari aproximativ 20% din timpul de lucru;

- Nivel avansat limba engleza;

- Nivel mediu/avansat Pachet Office: Excel, PowerPoint, Word;

- Pasionat de domeniul sportiv si de comunicare.Descrierea jobului:

- Gestioneaza relatiile si campaniile cu Centrele Comerciale partenere;

- Coordoneaza proiectele specifice de promovare (campanii de vouchere, expunere produse, campanii speciale, etc);

- Gestioneaza tot fluxul de documente privind parteneriatele existente si cele noi;

- Gestioneaza parteneriatele de tip promovare;

- Responsabil cu zona de PR in cadrul proiectelor de notorietate ale companiei;

- Participa in mod activ la intalnirile din cadrul comunitatii Hervis Runners.

Descrierea companiei

Hervis Sports and Fashion SRL este 100% parte a grupului SPAR Austria. Hervis a aparut in anul1972 dupa preluarea magazinelor de moda germane HERman si VISer de catre grupul austriac. In prezent, este unul dintre cei mai mari comercianti de articole si echipamente sportive din Europa, de origine austriaca si cu peste170 de filiale in Austria, Cehia, Slovenia, Croatia si Ungaria.

Sub motto-ul Get Movin’, Hervis reprezinta dedicatia pentru un stil de viata mai bun prin miscare. Reprezentam unul din cei mai mari sustinatori ai sportului in Europa si partener in organizarea majoritatii evenimentelor sportive pentru amatori si profesionisti, in toate tarile in care suntem prezenti.

Reteaua Hervis Sports ofera produse a peste 40 de branduri interbationale si marca proprie ce sunt dedicate activitatilor zilnice recreative si sporturilor indoor si outdoor (ciclism, inot, schi, alpinism, tenis, badminton, sporturi de echipa, fitness, bodybuilding, patinaj, sporturi de apa, etc.) la cele mai bune preturi.

Te intrebi de ce sa lucrezi la Hervis?

Suntem un grup stabil si cu gandire pe termen lung ce oferim siguranta si stabilitatea angajatilor nostri. Ne mandrim cu peste 3K de angajati si peste 300de ucenici ce lucreaza cu pasiune si entuziasm si sunt dornici să își aducă aportul valoros companiei pentru a creste succesul si dezvoltarea Hervis.

La Hervis ne simtim norocosi sa lucram intr-una din cele mai placate industrii, suntem pasionati de sport si ne place sa fim inconjurati de cele mai mari branduri de sport. Ne promovam angajatii si ii ajutam permanent sa isi atinga potentialul oferindu-le oprotunitatea de a invata pe toate canalele: de la seminarii clasice, la testari de produse, filme despre ecommerce si cursuri pentru vanzatori de top si pentru management. Lucram in echipa si suntem concentrati sa oferim o experienta excelenta clientilor nostri si sa le oferim iubitorilor si practicantilor de sport cele mai bune produse.

Daca esti pasionat, creativ, iubesti sportul si iti plac provocarile te asteptam sa faci parte din echipa Hervis SPORTS – liderul inovatiilor in sport!