Állás részletei

INACTIVE AD: The employer is not currently actively recruiting for this position, but you can apply for the ad.

Angajam Sofer

Karrier szint
Középfok (2-5 év)
Foglalkoztatási típus
Teljes munkaidő
Munkavégzés helye
Helyek száma
10

Spedition Göschl – iși extinde echipa de conducatori auto profesionisti și in acest scop, cautam pentru angajare persoane care impartașesc viziunea noastra despre transporturile auto și care au urmatoarea experienta profesionala: Permis auto C+E si experienta probata ca sofer profesionist in trafic international de cel putin 2 ani - atestat valabil de șofer profesionist transport marfa - card digital tahograf - cazier judiciar fara infractiuni sau interdictii de circulatie (se prezinta doar de cei deja angajati).

Caracteristicile activitatii: - Efectuam transport de marfuri pe Relatia Sudul Germaniei (Bavaria) - Nordul Italiei - Retur Germania, conform rutelor si timpilor comunicati de catre dispecerat - cu respectarea  timpilor de lucru AETR si a orelor de prezentare la incarcare / livrare – cu experienta in munca cu Paletii de schimb.
Rutele saptamanale se desfasoara  o Saptamana cu 2 Tururi iar urmatoarea cu 3 Tururi astfel incat sfarșitul de sapatamana si Pauza de odihna saptamanala se efectuiaza in permanenta la Sediul Firmei in Rosenheim unde soferii au asigurate Parcare pentru masina personala, Bucatarie, Duș, Service-ul propriu pentru Camioane .

Activitatea se desfasoara  conform legislatiei germane, Concediul poate fi impartit in 2 perioade anuale conform Contractului de munca de 27 de zile si se poate beneficia de pana la 6 saptamani anuale platite (4 saptamanii pe perioada Verii si 2 saptamani la Craciun si Anul Nou).
Cunoasterea unei limbi de circulatie internationala la nivel conversational, preferabil  Italiana sau Germana poate constitui un avantaj dar Nu este obligatoriu.
Oferim:  - Contract de munca in Germania format din salariu fix + diurna zilnica

                - Dispeceratul este oferit in Romana / Italiana / Germana

                - Se lucreaza pe camioane mari 40T cu semiremorca prelata

Salariul porneste de la Euro la Clasa 1 de impozitare, pana la Euro la Clasa 3 de impozitare.  

Colegii interesati de mai multe informatii, sunt rugati sa sune la numarul comunicat in anunt. Interviul se desfasoara in Germania asistat de un Coleg / Disponent roman.
Pentru eventuale detalii, intrebari ne puteti contacta la urmatoarele Telefoane
Pentru limba romana:  Persoana de contact – Nechita :sau