Állás részletei

Agent imobiliar Remax Impact

Karrier szint
Munkatapasztalat nélkül, Kezdő (0-2 év), Középfok (2-5 év), Szenior (5-10 év), Vezető (>10 év)
Foglalkoztatási típus
Teljes munkaidő
Munkavégzés helye
Nettó havi bér
1000 - 2000 €
Helyek száma
8

Vom fi sinceri fata de tine: suntem o forţă globală, brandul numărul 1 mondial în real-estate, cu peste 137 de mii de agenţi la nivel global si peste 600 de colegi, in prezent, in Romania - din care peste 300 de agenti suntem in Bucuresti-Ilfov.

Vrem sa fim si mai multi! Cu cat suntem mai multi cu atat mai bine, pentru ca putem face mai mult business impreuna spre castigul tuturor. Principiul dupa care ne ghidam este win-win.

Cautam consultanti imobiliari (agenti imobiliari) pentru tranzactii imobiliare pe raza Municipiului Bucuresti - Ilfov.

Alege sa fii propriul tau sef, ia o decizie care iti va schimba viata! 

Să fii antreprenor alaturi de echipa RE/MAX IMPACT inseamna sa îți dezvolți propriul business, sub umbrela celui mai important brand din lume, în domeniul imobiliar.

Lipsa experientei anterioare nu este un criteriu de departajare!  Chiar daca nu ai mai lucrat anterior in imobiliare, la inceputul activitatii tale vei avea acces la cele mai bune programe de training din Romania, incat sa devii un profesionist. 

Avem in spate experienta a 47 de ani de aplicare, la nivel mondial, a metodelor si principiilor dupa care ne ghidam astazi, astfel incat poti fi convins ca vei merge la sigur alaturi de noi!

Cautam persoane cu urmatoarele skill-uri:

1. Orientare spre invatare continua si dezvoltare personala (training-uri, cursuri, citit carti, etc.)
2. Empatie si  orientare catre oameni 
3. Competente bune de operare PC, navigare internet;
4. Determinare si ambitie;
5. Bune abilitati de comunicare, dicţie
6. Cunoasterea gramaticii limbii romane - scris si vorbit corect
7. Organizare si orientarea spre a gasi soluţii;

8. Tinuta ingrijita si prezentabila;


Misiunea noastra este să oferim unelte, standarde şi servicii premium pentru agentii nostri, astfel incat ei să se poziţioneze ca experţi imobiliari locali şi să devină prima alegere a clienţilor. Promovăm reprezentarea exclusivă la tranzacţionare, ca mod de lucru şi incurajam colaborarea între agenţii imobiliari.

Avantajele pe care le ai alaturandu-te echipei noastre:

 • Time management – Îţi gestionezi timpului după bunul plac
 • Independenţă - independenta financiara, esti propriul tau sef
 • Educaţie – Beneficiezi de cel mai bun sistem de educaţie din domeniu
 • Reţea – Poti avea colaborări profitabile, poti primi recomandări;
 • Tehnologie – Ai la îndemână cel mai complet şi complex sistem de unelte tehnice din piaţă
 • Brand – În ziua în care te alături agentiei RE/MAX Impact, întreaga lume îţi va cunoaşte numele
 • Marketing – Ai la dispoziţie o gamă variată de canale de promovare, materiale şi o echipă de profesionişti care te ajută să iti promovezi imaginea si brandul personal
 • Evenimente – Ai acces la cele mai bune evenimente de profil din lume, training-uri, conferinţe şi convenţii nationale/internationale
 • Echipă – În RE/MAX Impact suntem ca într-o familie
 • Ai posibilitatea de a-ti selecta clientii cu care lucrezi, incat sa iti cultivi respectul fata de propria persoană si sa ai parte de  satisfacții si împliniri in plan personal
 • Suport – cu RE/MAX IMPACT eşti în propria afacere, dar nu de unul singur. Beneficiezi de suportul unei echipe de profesionisti in imobiliare.

Dorinta ta de a-ti construi o cariera de succes in domeniul imobiliar va fi incurajata si sustinuta de catre noi, cei din echipa RE/MAX IMPACT, astfel incat TU sa ajungi acolo unde iti doresti, sa poţi deveni persoana care iti doresti sa fii, atat din punct de vedere financiar, profesional, cat si personal, in cel mai scurt timp posibil!

Aplica si noi te vom suna ca sa stabilim o intalnire. Vino sa ne cunoastem!

 • Online interjú
 • Agentii nostri nu au parte de un salariu fix, activitatea agentilor fiind remunerata strict pe baza de comision. Acest lucru este in regula pentru tine?