Állás részletei

Agent Imobiliar în Franciză

Gyorsan válaszol
Karrier szint
Szenior (5-10 év), Vezető (>10 év)
Foglalkoztatási típus
Teljes munkaidő
Nyelvismeret
Angol - Középszint
Nettó havi bér
2000 - 4000 €
Helyek száma
7

Franciză Agent Imobiliar în Reprezentare Exclusivă

Nu există afacere mai bună decât propria ta afacere!

Căutăm persoane cu spirit antreprenorial, care lucrează deja în imobiliare sau sunt interesate de domeniul imobiliar și care doresc să își conducă propria afacere imobiliară cu ajutorul francizei Realpro. 

Experiența în domeniul imobiliar nu este o cerință obligatorie, fiind importante în primul rând abilitățile formate în domeniul vânzărilor sau managementului. 

La Realpro beneficiezi de training și coaching, atât inițial, cât și continuu, de suport tehnic și de marketing. Vei lucra cu sisteme și proceduri clare, simple și verificate de peste 15 ani, în orice tip de piață.

Agenții imobiliari Realpro se diferențiază de concurență și își dezvoltă sănătos afacerea proprie, lucrând în sistemul de reprezentare exclusivă a clienților.

Comisionul mediu al agenților Realpro în prima jumătate a anului 2021 este de 5200 euro/tranzacție în București și 3700 euro/tranzacție în celelalte regiuni.

Dorim să ne extindem rețeaua de parteneri francizați în regiunile București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Bistrița.