SC VALEO LIGHTING INJECTION SA

4.01 sur 363 évaluations

Giarmata,

Postuler

Valeo este un furnizor de componente auto, partener al tuturor producătorilor din aceasta industrie din întreaga lume. În calitate de companie de tehnologie, Valeo propune produse și sisteme inovatoare care contribuie la reducerea emisiilor de CO2 și la dezvoltarea conducerii intuitive.

Grupul a generat vânzări de 18,6 miliarde de euro și a investit 12% din vânzările de echipament original în cercetare și dezvoltare. La 31 decembrie, Valeo avea 184 fabrici, 20 de centre de cercetare, 35 de centre de dezvoltare și 15 platforme de distribuție și are angajați în 33 de țări din întreaga lume. Valeo este listat la bursa din Paris și este membru al indicelui CAC 40.

Valeo în Timișoara

Valeo Timișoara face parte din grupul sistemelor de vizibilitate și a început producția de sisteme de iluminat la Timișoara, în septembrie, în creștere anuală, cu aproximativ 1900 de angajați în prezent.

Producția este împărțită în trei unități de producție: aftermarket - piaţa de service (AFM), produse speciale (SP) şi echipamente originale (OEM). Aici, în Timișoara, producem sisteme de iluminat față și spate pentru industria auto, lucrăm cu cele mai recente tehnologii și folosim procese complexe de injectare, acoperire, lăcuire, metalizare și asamblare.

Dacă ești un candidat puternic motivat căruia îi place să lucreze într-un mediu dinamic, în continuă creștere, cu tehnologii de ultimă generație, așteptăm aplicația ta.

Acceptă provocarea Valeo!