SC VALEO LIGHTING INJECTION SA

267 ratings

Giarmata,

Envoyez un CV

Valeo este un furnizor de automobile, partener al tuturor producatorilor auto din intreaga lume. In calitate de companie de tehnologie, Valeo propune produse si sisteme inovatoare care contribuie la reducerea emisiilor de CO2 si la dezvoltarea conducerii intuitive.

In, Grupul Valeo a generat vanzari de miliarde Euro si a investit 12% din vanzarea echipamentelor sale originale in Cercetare si Dezvoltare. In decembrie, Valeo avea 184 fabrici, 20 centre de cercetare, 35 de centre de dezvoltare si 15 platforme de distributie si angajeaza la nivel globalameni în 33 tari. Valeo este listat la bursa de valori din Paris si este membru al indexului CAC 40.

Valeo Timisoara face parte din grupul de vizibilitate Business Systems si a început productia de sisteme de iluminat in septembrie, in crestere anuala, cu aproximativ 2000 de angajati in prezent.

Productia este impartita in trei unitati: Aftermarket - piata de service (AFM), Produse Speciale (SP) si Echipamente Originale (OEM). In locatia din Timis, producem sisteme de iluminare fata si spate, care lucreaza cu cele mai recente tehnologii si folosesc procese complexe de injectare, acoperire, lacuire, metalizare si asamblare.

In februarie 2018 a fost lansat un nou proiect pentru clientul Mercedes intr-un nou modul de productie, utilizand tehnologii si echipamente de ultima generatie in procesul de injectie mase plastice si cel de asamblare a farurilor (Engel, Krauss-Maffei and IMV - prototip pentru procesul de lacuire dezvoltat pentru Valeo).

Daca sunteti un candidat puternic motivat, caruia sa ii faca placere sa lucreze intr-un mediu dinamic, in continua crestere, cu tehnologii de ultima generatie, asteptam aplicatia dvs.!

Accepta provocarea Valeo!