Saint-Gobain Construction Products Weber

4.25 sur 12 évaluations

Strada 22 Decembrie 1989, Turda,

Postuler Suivre

SAINT-GOBAIN () a fost fondata in 1665 de Colbert - ministru al regelui Ludovic al XIV-lea fiind compania care a livrat oglinzile pentru Sala Oglinzilor din Palatul Versailles. Astazi este unul dintre cele mai mari grupuri la nivel mondial, pozitionandu-se in primele 100 de corporatii ce actioneaza in domeniul productiei si distributiei de materiale de constructii. 

Saint-Gobain Construction Products Romania doreste sa fie in domeniul constructiilor optiunea preferata pentru furnizarea de sisteme, solutii si servicii inovatoare ce raspund provocarilor momentului: dezvoltare durabila, eficienta energetica si protectia mediului inconjurator. Compania  detine pe piaţa românească de materiale pentru construcţii brandurile Isover, Pam, Rigips şi Weber, are în prezent peste 500 de angajaţi şi unităţi concentrate în 3 zone diferite: Bucureşti, Ploieşti (PH) şi Turda (CJ).      

BU Weber oferă soluţii în domeniul placărilor ceramice, sitemelor de termoizolaţie, zidarii, finisări de faţade si renovari printr-o retea nationala de clienti si este prima firma din Romania care produce pe baza tehnologiei inovative ‘’Adezivi fara praf ’’. Sistemele termoizolante îmbină cu succes materiale produse de grupul Saint-Gobain cu cele mai noi tehnologii de aplicare pentru a asigura o izolare profesională a clădirilor, reducând astfel consumul de energie.

Il n'y a pas d'emplois pour cet employeur.