GOLDEN ARROW SERVICES SRL

5.00 sur 1 note
Postuler
Candidatul ideal

- Esti o persoana dinamica cu varsta cuprinsa intre 18-36 de ani cu experienta in promotii, vanzari, servicii de infrumusetare sau esti la inceput de drum si iti doresti o cariera in strainatate (se oferă training profesional gratuit)
- Bune abilitați de negociere
- Persoană motivată, activa și pozitivă.
- Spirit de lucru in echipă.
- Capacitate de a lucra in conditii de stres si aglomeratie
- Limba engleza la nivel conversational este obligatorie insa cel putin o limba straina de circulatie internationala in plus, reprezinta un avantaj.
Descrierea jobului

Iti doresti un job in strainatate? Esti o persoana activa si vrei sa castigi pe masura muncii depuse? Echipa Golden Arrow Jobs te ajuta sa lucrezi in domeniul vanzarilor de cosmetice de lux (cu extracte naturale din diamante, aur, safire, trufe, etc) in cele mai mari centre comerciale si aeroporturi din Europa. Aplica astazi si te ajutam sa-ti gasesti job-ul mult dorit FARA COMISIOANE SAU TAXE. Clientii nostri sunt printre cele mai mari branduri de cosmetice (promovate inclusiv de Robert DeNiro, Madonna, Jennifer Anniston) ce isi desfasoara activitatea in tari precum Anglia, Italia, Suedia, Belgia, Olanda, Germania, Austria.
• Job Full Time (5-6 zile / săptămână)
• Posibilități de caștig pana la 5000E/Luna
• Am negociat pentru voi CELE MAI MARI COMISIOANE DE PE PIATA (intre 18-34%)
• Primele doua saptamani/o luna de cazare sunt oferite gratuit in casele companiei
• Biletele de avion sunt decontate de catre angajator dupa 3 luni contractuale

Descrierea companiei

De ce să ne alegi pe noi in ciuda multitudinii de oferte de pe piata?

• Golden Arrow Services este o companie de recrutare formata dintr-o echipa tanara cu o experienta bogata in domeniul recrutarii si plasarii de personal in strainatate

•Golden Arrow Services nu percepe nici o taxa de mediere sau reprezentare potentialilor candidati

•Fiecare dintre recrutorii noștri au lucrat deja ca agenți de vânzări, si îți pot vorbi despre experiența lor în acest domeniu in timpul interview-ului.

•Procesul de selectie si recrutare este exclusiv online din confortul casei tale sau la sediul nostru daca doresti sa faci cunostiinta cu echipa Golden Arrow Jobs
Il n'y a pas d'emplois pour cet employeur.