Exclusive Facility Management Services

4.75 sur 4 évaluations

București,

Postuler

Fondata in, Exclusive Facility Management Services este o companie specializata in prestarea de servicii integrate de curatenie si mentenanta profesionala pentru birouri.
Bazandu-si activitatea pe calitate ridicata a serviciilor oferite, compania noastra a reusit sa obtina prin lucrarile efectuate aprecierea unanima a clientilor cu care a colaborat.
Prin utilizarea echipamentelor de ultima generatie si a consumabilelor din game profesionale, precum si a personalului calificat, calitatea serviciilor noastre asigura intotdeauna deplina satisfactie chiar si celor mai exigenti clienti.
Dincolo de calitatea excelenta a serviciilor, trasatura definitorie a activitatii noastre este totala flexibilitate in stabilirea pachetelor de servicii. Astfel, cerintele si nevoile fiecarui client in parte reprezinta intotdeauna criteriul de personalizare a serviciilor oferite.
Pentru toti clientii nostri, Exclusive Facility Management Services este sinonimul serviciilor de curatenie la standarde ridicate, perfect adaptate cerintelor fiecaruia si mereu indreptate catre maxima satisfactie.

Exclusive Facility Management Services

Key Account Manager

Salaire:

500 - 1000 €