Cette offre d'emploi n'est plus active.

Lucrează în Europa dirin agenția ta de încredere! 

 


Echipa noastră te așteaptă în decembrie la interviu în Craiova!

 

 

Vino sâmbătă, , între orele 16:00-19:00, în Craiova, la Hotel Ramada Plaza 4*, sala de conferință, să discuți cu un specialist în recrutare Silverhand în vederea obținerii unui loc de muncă stabil și bine plătit în Europa din 2018.

 

În ianuarie vom organiza alte interviuri și în alte orașe importante ale țării! Urmărește pagina noastră de facebook pentru a afla locațiile și datele următoarelor interviuri.
 

 

În ce constă interviul?
În primă fază vom avea un scurt interviu în limba germană sau engleză, depinde pentru ce țară îți dorești să aplici, ulterior vom realiza împreună un CV, iar echipa noastră te va recomanda firmelor angajatoare potrivite pentru tine. De asemenea, te vom consilia pentru a alege cea mai bună ofertă și îți vom răspunde la toate întrebările.
Te întrebi dacă nivelul tău de limbă străină este suficient de bun pentru a fi acceptat? Este necesar să poți conversa și să poți oferi răspunsuri coerente la întrebările care îți sunt adresate, nu este important să vorbești perfect sau să ai o pronunție foarte bună.

 

 

În ce domenii recrutăm?
Cererea pentru forță de muncă în Europa este una vastă. Pentru începutul anului 2018 căutăm electricieni, instalatori, zugravi, zidari, montatori rigips, mecanici auto și de utilaje, operatori și programatori CNC, tâmplari, sudori, lăcătuși, montatori ferestre, montatori mobilă, dulgheri, vopsitori auto și industriali, tinichigiu auto, stivuitoriști, șoferi de TIR, șoferi de autobuz, muncitori necalificați (muncitori fabrică), gestionari, îngrijitori bătrâni, chelneri, barmani, bucătari, recepționeri. Chiar dacă nu te regăsești în vreuna din meseriile enumerate mai sus, însă vorbești limba germană sau engleză, noi te așteptăm. Ne vom da silința să îți găsim un loc de muncă potrivit aptitudinilor tale!