Niveau de carrière

Débutant (0-2 ans)

Langues parlées

anglais, français

Salaire brut / mois

1500 - 2000 €


EUROMASTER Franța angajează tehnician pneumatică vehicule industriale : agricole de mare tonaj și inginerie civilă

Pentru perioada activității intense, angajăm tehnicieni în bază de contract începând cu luna iunie, cu remunerații ridicate și cazare asigurată.

Sub responsabilitatea șefului agenției, veți efectua operațiuni de întreținere de rutină a anvelopelor industriale pentru clienții noștri profesioniști (transportatori, titlul profesional, agricultori ...). Veți fi responsabil de: montarea şi demontarea anvelopelor, recanelarea și reșapare, permutarea anvelopelor și montarea anvelopele pe jante... în conformitate cu procedurile interne (fișele de intervenție) și cu normele de siguranță. Fiind în contact cu clienții noștri (șoferi, manageri de atelier reprezentați marca noastră în timpul intervențiilor dvs. Monitorizări ale parcului vă pot fi atribuite odată autonomă.

În ceea ce privește partea cu referire la vehiculele agricole, veți fi responsabili de depanarea clienților în cadrul și în confromitate cu procedurile interne. Veți fi, de asemenea, responsabil de consilierea clientului în caz de funcționare defectuoasă. Dacă doriți mai multe informații, descrierea postului este disponibilă.

80% din lucrări sunt efectuate în exterior (depanare și intervenții la locul clientului cu autocamionul) și 20% în atelier (pregătirea, repararea, depozitarea pneurilor).

*Permis B obligatoriu - Lucrul sâmbătă- alternând o săptămână din două, o săptămână 42,5h  și o săptămână 35h, 166h de muncă.

VĂ RUGĂM SĂ TRIMITEȚI APLICAȚIILE DVS