Post medic pneumolog – Sudul Frantei

Niveau de carrière

Débutant (0-2 ans), Intermédiaire (2-5 ans), Expérimenté (5-10 ans), Cadre (>10 ans)

Langues parlées

français

Ce job est inactif, mais vous pouvez toujours envoyer votre CV à l'entreprise

Descriere

Cabinetul de recrutari Alfalima Médical bazat in Franta, cauta pentru Centrul de Spital din Albi (Franta) un medic pneumolog cu norma intreaga. (titular sau practician contractual cu posibilitatea de a deveni titular)

Spitalul din Albi (departamentul Tarn din sudul Frantei) este dotat cu 29 de paturi (cu o activitate de pneumologie polyvalenta: oncologie, infectiologie, insuficienta respiratorie)

Serviciul este echipat cu endoscopia video, ecografie bronhoscopică, poligrafiere ventilatorie, VO2max, EFR. Tratamentele pneumologice sunt realizate in permanenta.

 O echipa dinamica intr-un spital dinamic!

Spitalul din Albi ofera o gamă largă de servicii de îngrijire, cu unități de terapie intensivă, EMS, urgențe, pneumologie, medicină internă și infecțiologie, oncologie, gastroenterologie, neurologie, geriatrie, dermatologie, endocrinologie, dependență, polivalent (5500 de intervenții / an în chirurgia viscerală, ginecologică, ortopedică, ENT și endoscopie intervențională), ORL, neonatologie pediatrie, medicină nucleară cu SCAN PET etc.

La ville d’Albi classée au patrimoine mondial de l’UNESCO, est localisée à 45 mn de Toulouse (aéroport) et dispose de toutes les infrastructures scolaires, universitaires et culturelles.

Orasul Albi, face parte din patrimoniului mondial UNESCO, este situat la 45 de minute de aeroportul din Toulouse și dispune de toate facilitățile școlare, universitare și culturale.

Cerinte:

medic disponibil cat de repede posibil

diplomă de medic obtinută în Uniunea Europeană

diplomă de specialist obtinută în Uniunea Europeană

Inscrire in Ordinea Medicilor in Franta (noi va ghidam in demersurile administrative)

nivel de franceză: B2

Pentru mai multe detalii consultati site-ul nostru Alfalima

Oferim candidatilor:

pregatirea CV-ului si interviului de angajare

negocierea salariului pentru a va oferi cel mai bun salariu
ghidare in demersurile administrative
ajutor la integrarea in spital si pe teritoriule Frantei