Niveau de carrière

Débutant (0-2 ans)

Langues parlées

anglais

Adresse(s) de travail

Salaire brut / mois en euros

600 €

Ce job est inactif, mais vous pouvez toujours envoyer votre CV à l'entreprise

DUO RENT A CAR oferă spre închiriere autoturisme, la nivel național. Compania este în plină dezvoltare și angajează operatori

 

Ești tânăr și vrei să îmbini job-ul cu distracția? Dacă da, citește în continuare:

Ai cel puțin studii medii? Ai luat și BAC-ul? Este perfect!

Ai, cât de cât, experientă în vanzări de servicii sau ceva similar? Indiferent de nivelul tău de pregătire în acest domeniu, noi vrem să ne vedem la o cafea și să discutăm puțin.

Cunoștințele tale din domeniul IT inseamnă mai mult decât „Facebook” și „Instagram”? Ai umblat puțin prin Microsoft Office? O să lucrezi cu Excel, Word și Outlook. Nimic complicat.

 

Ne asteptăm să-ți placă domeniul închirierilor auto dacă vei veni la interviu, deci vei fi disponibil(ă) pentru:

a răspunde la apelurile potențialilor clienți și a prezenta oferta de închirieri auto, condițiile și detaliile acesteia;

a completa în sistemul informatic datele necesare prestării serviciului;

a păstra legătura cu clienții și a-i consilia în cazul oricăror provocări apărute pe parcursul închirierii autoturismului.

 

Pentru că vei comunica cu diverse categorii de persoane, e de așteptat să ai înclinație spre comunicare și relaționare, putere de convingere, un limbaj adecvat și, neapărat, o stare aproape permanentă de entuziasm și gândire pozitivă.

Vrem să credem că faci parte dintre cei care se fac înțeleși în limba engleză fără ajutorul mâinilor. Dacă știi câteva cuvinte în italiană și/sau spaniolă, è bene y hermoso.

Ca să te descurci cât mai onorabil cu acest job, e de dorit să ai abilităti de organizare și planificare, gândire analitică și să te adaptezi foarte repede oricărei schimbări. Cum spuneam și la început, suntem într-o continuă dezvoltare iar asta presupune schimbări.  

Standarde Duo Rent A Car

DUO oferă clienților săi o experientă exceptională și menține relații de colaborare la un standard ridicat; prin urmare, seriozitatea și disciplina constituie mediul în care ne desfăsurăm activitatea și sunt calităti obligatorii pentru toți membrii echipei.

Noi îți oferim întâi de toate un grup de lucru relaxat, prietenos și foarte tânăr, apoi o sursă de venit format din salariu fix și comisioane; mai adăugăm telefon, laptop și, pentru că investim în dezvoltarea ta, training-uri de

A, să nu uităm. Pentru performantă îți dăm, cu mare drag, bonusuri reale.

Dacă ai ajuns să citești până aici, înseamnă că îți place ce facem, iar pentru asta îți cer să ne trimiți CV-ul tău. Ieșim la o cafea să discutăm?


  • Entretien en ligne
  • De ce acest job?
  • Cum poti deveni mai bun in ceea ce faci?
  • Ce asteptari ai de la acest job?