Montatori linii de înaltă tensiune în Franța

Langues parlées

anglais


ABENGOA

Montatori pentru linii de înaltă tensiune în Franța

Căutăm să angajăm în departamentul de Transmisii electrice montatori specializați în linii de înaltă tensiune pentru efectuarea unor lucrări pe întreg teritoriul Franței.


Ce căutăm:

- Pregătire: FP II/Ciclul superior de formare în domeniul electricității sau în domenii asociate.

- Experiență: minimum 5 ani vechime în domeniul montării liniilor de înaltă tensiune.


Ce oferim:

- Contract local în Franța, angajare imediată pe durată determinată, până în noiembrie 2018.


Obligațiile postului:

ă realizeze, controleze și coordoneze lucrările de excavare realizate manual sau cu ajutorul utilajelor mecanice, inclusiv turnarea suporților, amplasarea ancorelor și nivelarea.

ă controleze personalul, materialele și echipele din subordine, cât și încărcarea, descărcarea și depozitarea acestora, să coordoneze operațiile de asamblare și de ridicare a structurilor și a turnurilor.

ă realizeze operațiile de montare și demontare a turnurilor pentru liniile aeriene, de telefonie mobilă sau feroviare, să aplice sau să scoată elementele sistemelor de izolare, să pozeze cablurile pilot și echipamentele.

ă realizeze operațiile de poziționare și scoatere a elementelor de protecție de la intersecțiile șoselelor sau căilor feroviare.

ă realizeze lucrările de pozare a conductorilor, manipulare a cablurilor cu tensiune mecanică atât pentru liniile aeriene de înaltă tensiune, cât și pentru cele de joasă tensiune sau feroviare

ă realizeze operațiile de întreținere a liniilor aeriene, substațiilor și centrelor de transformare. Să utilizeze utilajele speciale de pozare și fixare a liniilor aeriene de înaltă tensiune, precum și a instalațiilor feroviare

ă realizeze operațiile de pozare a cablurilor liniilor aeriene aflate în apropierea unor circuite sub tensiune.

ă realizeze lucrări la înălțime pentru structurile metalice ale liniilor aeriene, de telefonie și feroviare, utilizând ocazional mașini și utilaje de abraziune, sudură electrică și de tăiere oxiacetilenică, precum și, lucrări de vopsire și de verificare a structurilor metalice.

Să efectueze curățarea și tăierea arborilor aflați în apropierea liniilor. Să dețină un carnet de conducere, pentru a conduce autovehiculul companiei la lucrările respective.

rugăm să aplicați cu CV-ul dvs. in lb. engleză  însoțit de scrisoarea de motivație.