Niveau de carrière

Intermédiaire (2-5 ans), Expérimenté (5-10 ans)

Langues parlées

français

Adresse(s) de travail

Nous recrutons des candidats ouverts à la réinstallation

Oui

Salaire brut / mois

5000 - 8000 €

Ce job est inactif, mais vous pouvez toujours envoyer votre CV à l'entreprise

Cabinetul de recrutare medicala P&P Conseil, cu sediul la Paris, va propune mai multe posturi de Medici Specialisti in Medicina Interna si Medicina de familie/Polivalenta cu orientare geriatrica sau pentru MEDICINA MUNCII.

Post 1 : MEDIC GENERALIST IN BOURGOGNE

Va doriti sa lucrati in echipa in cadrul unei Case de sanatate sau cabinet individual, si sunteti in cautarea unui mod de a exersa in liberal (privat) medicina ?

Noi va propunem mai multe posibilitati de a munci ca si medic generalist in Saone si Loire ?

Mai multe comune sunt in cautarea de medici generalisti pentru a exersa activitati in liberal, cabinete individuale sau case de sanatate pluridisciplinare (echipe compuse din kenetoterapeuti, asistente medicale, podologi, sau medici alte specialitati). Posibilitate de a amortiza costurile de functionare.

Post 2 : MEDIC GENERALIST PENTRU SSR IN AUBE

Spital public, situat in sudul regiunii Champagne Ardenne (Marele est), este in cautarea unui medic generalist motivat de geriatrie sau avand competente in geriatrie.

Medicul poate sa intervina de asemenea pentru echipa medicala de la Casa de sanatate pluridisciplinara situata langa spital, foarte implicata in parteneriatele cu institutia.

Post 3 : MEDIC DE MEDICINA MUNCII IN BOURGOGNECHALON sur SAONE
Oras localizat in departamentul Saone si Loire ( regiunea Bourgogneauta un medic specialist in medicina muncii. Medicul va exersa activitatea impreuna cu o echipa pluridisciplinara compusa din consilieri de preventie in materie de sanatate/securitate, insotire RH, insotitor social si o directiune dispunand de un proiect ambitios in materie de preventie, de sanatate si de reclasare profesionala.

Post 4 : MEDIC DE MEDICINA MUNCII ÎN REGIUNEA CHAMPAGNE- ARDENNE
Asociație de medicina muncii, situată în departamentul Haute-Marne, regiunea Champagne- Ardenne, caută un medic specialist în medicina muncii. Rolul său este unul exclusiv preventiv. Acesta trebuie să prevină orice fel de înrăutățire a stării de sănătate a salariaților la locul de muncă, în primul rând supraveghind condițiile de igienă, riscurile de orice fel la locul de muncă și starea lor de sănătate

Cerinte:

- Diploma de facultate si de specialitate in Medicina de familie / Medicina Interna obtinute intr-o tara din Uniunea Europeana 
- Experienta spitaliceasca 
- Inscris sau inscriptibil in Ordinul Medicilor din Franta 
- Nivel bun al limbii franceze (mediu-avansat)