Ce job est inactif, mais vous pouvez toujours envoyer votre CV à l'entreprise

Contract de munca perioada nedeterminata - norma intreaga

Mc Médical Paris, divizia de recrutante a GLOBAL MOBILITY cauta in numelle unui client, un Spital Public in BRETANIA (deptartament 22), pentru serviciul de Urgente:

-2 praticiens hospitaliers sau praticiens contractuels sau praticiens attachés, cu norma intreaga, specialitatea URGENTIST sau GENERALIST(COMPETENTE/EXPERIENTA IN URGENTA), perioada nedeterminatapacienti pe an)

-salariu excelent si mijloace de integrare puse la dispozitie: salariile propuse (de la 4000 la 9000 euro/luna) sunt in functie de experimenta si de numarul de garzi efectuate

+ locuinta

-19 zile de RTT (reducerea timpului de lucru) + 25 zile de concediu/ an, respectiv echivalentul a 2 luni de de concediu/an.

-posturile propuse de mediac urgentist au generalist cu compétente in urgente sunt in Bretania, spitalul deservind o comunitate dede locuitori.

- cadru de viata forte agreabil, zona cu o geografie si histoire bogata; regiune sarmanta (coasta maritima, cetati medievale, castele); conectivitate excelenta.

Profil : praticien hospitalier, assistant spécialiste, contractuel, praticien attaché (inscris/sau care poate fi inscris la Consiliul Ordinului Medicilor Franta).

Conditii (Pentru a postula, trebuie sa fiti titularul unei diplôme de medic)

Avantaje Mc Medical: atenti la bunastarea candidatilor, propunem un acompaniament total in timpul recrutarii si posterior acesteia (gratuit). Aspecte administrative, locuinta, acompaniament pentru conjoint, taxe inscriere la un congres profesional …noi oferim optional ansamblul nevoilor potentiale ale medicilor recrutati.

Tipul jobului: Cu normă întreagă

Salariu:€ /lună

Experiență necesară:

  • urgente, medicina generala: 3 ani

Limba necesară:

  • Franceza