Niveau de carrière

Intermédiaire (2-5 ans), Expérimenté (5-10 ans), Débutant (0-2 ans)

Langues parlées

français

Adresse(s) de travail

Nous recrutons des candidats ouverts à la réinstallation

Oui

Ce job est inactif, mais vous pouvez toujours envoyer votre CV à l'entreprise

DESCRIEREA CLINICII:

Optim Synchrony recruteaza pentru clientul sau, un centru medical situat in regiunea Pays de la Loire, un oftalmolog medical.

Centrul medical  reuneste 2 cabinete  de oftalmologie (Nantes si Porniei 6 oftalmologi oferind servicii complete in tratarea  tulburarilor de vedere si a bolilor oculare, avand in dotare echipament modern, platou de explorare complet.

Statut :

① Stagiar pe o perioada de 1-3 luni - in aceasta perioada, clinica va ofera cursuri intensive  de invatare a limbii franceze simultan cu perioada de stagiu in cabinet ; perioada este variabila, in functie de ritmul de asimilare a limbii franceze. Ca stagiar se asigura un venit net, lunar de 1500 euros, iar cazarea este asigurata in aceasta perioada.

② Statut de asociat-colaborator, iar remuneratia va fi stabilita astfel : in primul an de activitate : 6500 euro net/luna iar incepand cu al doilea an remuneratia va fi stabilita laeuros net/luna.

Aparatura medicala :

Fiecare centru este echipat cu echipament medical complet, de ultima generatie : perimetru APS6C, retinograf, OCT (tomografie in coerenta optica), microscop specular, tomograf cornee, laser YAG, laser SLT, laser de

Profilul candidatului :

  • Oftalmolog medical;
  • Nivel mediu de limba franceza (B1-B2);
  • Persoana motivata, implicata, abilitati relationale, spirit de munca in echipa;
  • Certificat de conformitate care atestă formarea în profesia de medic conform DCCE.