Ce job est inactif, mais vous pouvez toujours envoyer votre CV à l'entreprise

Contract perioada nedeterminata cu norma intreaga

Mc Médical Paris, divizia de recrutare a GLOBAL MOBILITY cauta in numele unui client, un Spital Publicdin Bretania , pentru serviciul de Ginecologie:

-1 praticien hospitalier sau praticien contractuel sau praticiens attaché, cu norma intreaga de lucru, specialitate GINECOLOG-OBSTETRICIAN (experienta/calificare in chirurgie)

- maternitate de nivel 2-A, aproximativ 700 nasteri/an, comunitate dede locuitori

- propunere salariala excellenta, insotita de o serie de mijloace de integrare: salariile propose (sunt intre 4000 si 9000 euro/luna) sunt in functie de experienta si de indemnizatiile pentru garzi

-locuinta

-19 zile de RTT (reducerea timpului de lucru) + 25 zile de concediu/an, respectiv echivalentul a 2 luni de concediu/an.

- cadru de viata foarte agreabil, cu histoire si geografie bogata; regiune sarmanta (coasta maritima, cetati medievale); conectivitate excelenta.

Profil : praticien hospitalier, assistant spécialiste, contractuel, praticien attaché (inscris/sau care porte fi inscris la Consilium Ordinului Medicilor).

Conditii (Pentru a candida trebuie sa fiti titulatul unei diplôme de medic)

-competente in chirurgie si mai ales in coelioscopie.

Avantaje McMedical: va propunem un acompaniament total in timpul recrutarii si posterior acesteia (gratuit). Aspecte administrative, locuinta, acompaniament pentru conjoint, taxe de inscriere la un congres profesional…noi oferim optional ansamblul nevoilor potentiale ale medicilor recrutati.

Tipul jobului: Perioadă nedeterminată

Experiență necesară:

  • ginecolog onstetrician: 1 an

Limba necesară:

  • franceza