Niveau de carrière

Débutant (0-2 ans), Intermédiaire (2-5 ans), Expérimenté (5-10 ans)

Langues parlées

français

Adresse(s) de travail

Salaire brut / mois en euros

100 €

Ce job est inactif, mais vous pouvez toujours envoyer votre CV à l'entreprise

Descrierea companiei

10 ani de experiență, peste 600 de colegi în 10 sedii din România, Republica Moldova, Polonia, Bulgaria și Ucraina. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Partener strategic în training – DARE AcademyMediu multicultural și un zumzăit continuu într-o multitudine de limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.

Descrierea jobului

Liderul european în domeniul Destocajului, cu peste 40 de ani de experiență în spate, își caută Directori pentru rețeaua sa franceză de 282 de magazine.

Dacă aveți spirit comercial și dezvoltarea carierei în domeniul Comercial reprezintă un obiectiv pentru dumneavoastră, vă oferim oportunitatea de a coordona unul dintre punctele noastre de vânzare și de a anima echipa acestuia (5-10 persoane).

Veți fi responsabili deasemeni de respectarea procedurilor și a conceptului, de organizarea activităților, garantând totodată atingerea obiectivelor comerciale: cifra de afaceri, rotația produselor, cheltuielile aferente etc.

Candidatul ideal

Căutăm o persoană dinamică, entuziastă, cu spirit de inițiativă și cu abilități foarte bune de organizare pentru un proiect internațional de amploare.

Pentru reușita în această misiune este nevoie de:

- Cunoștințe bune de limba franceză – nivel minim B1;
- Disponibilitate pentru relocare în Franța;
- Permis de conducere;
- Experiență relevantă în comerț/ retail/ vînzări/ rețele de magazine/ merchandising, pe o poziție de coordonare, cu accent pe partea practică (poate reprezenta un avantaj);
- Reale calități de leadership și de animare a unei echipe;
- Spirit comercial și bune abilități de comunicare și relaționare cu clienții;
- Motivat de provocări și flexibil în ceea ce privește schimbările.


Beneficii:

- Training intern și internațional (asigurat de Școala noastră de Formare);
- Contract de muncă francez (perioadă nedeterminată);
- Cursuri de limba franceză;
- Pachet salarial atractiv și sistem de bonusare în funcție de rezultate;
- Reale oportunități de evoluție și de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și ambițioasă.