Tregi Direct Service SRL

Locatie

Strada Frații Golești, 108, Craiova, România


Descriere

3G BROTHERS HOLDING are sediul în Lugano, Elveţia şi a fost înfiinţat în urma unei experienţe de peste 30 de ani în sectorul Direct Marketing. Suntem specializaţi în Vânzarea prin corespondenţă (VPC) în  Telemarketing inbound şi outbound, în Teleselling B2B şi, mai ales, B2C, în gestionarea întregului serviciu de Fulfillment şi în MRC ( Managementul relațiilor cu clienții).

3G BROTHERS HOLDING are rolul de centru de operare de Business Intelligence pentru o reţea internaţională de societăţi operaţionale, distribuite în diverse ţări şi care sunt controlate 100%.

3G BROTHERS HOLDING deţine un personal foarte specializat şi calificat pentru a garanta atingerea unor obiective şi rezultate de top, inclusiv în funcţie de costuri şi volum de activitate. Calitatea serviciilor noastre: elveţiană, cu mândrie. Suntem punctuali, precişi, de încredere, metodici, dar şi strategici, creativi, orientaţi spre rezultat şi spre succesul Dvs.

3G Brothers Holding Consultant este Serviciul Avansat pe care îl oferim clienţilor noştri: cu o analiză personalizată a nevoilor şi punerea în aplicare a unui grup operativ orientat spre client, capabil de a structura într-un timp scurt o acţiune test multi-target sau de a face faţă unor campanii de solicitare de informaţii, identificare a potenţialilor clienţi, telemarketing masiv de produse şi servicii.