SECURITAS SERVICES ROMANIA SRL

Locatie

București, România


Descriere

Securitas Romania, companie multinationala, lider mondial pe segmentul de servicii integrate de securitate, ofera o gama larga de servicii pentru beneficiari. Marimea clientilor nostri variaza, incepand de la "magazinul din colt" pana la industrii globale multimiliardare.
Serviciile noastre de securitate, dezvoltate impreuna cu clientii nostri incorporeaza un grad ridicat de tehnologie. In timp ce paza umana inca reprezinta nucleul companiei Securitas, lucram continuu pentru a dezvolta ofertele noastre.

Vrei să lucrezi într-o Companie multinațională, dinamică, aflată în plină dezvoltare, unde să îți pui în valoare competențele și experiența profesională?
Dorești să îți construiești o carieră într-o Companie care crede în oameni si rasplateste performanta angajatilor?
Pentru a afla mai multe despre ce inseamna sa faci parte din echipa Securitas, am dori sa va prezentam cativa dintre Eroii nostri de Fiecare Zi care prin implicarea lor, fac diferenta!

Poti face si Tu Diferenta alaturi de Noi!

Securitas este lider mondial în domeniul pază şi protecţie în 53 de ţări cu peste 320.000 de angajaţi. În România este prezent cu aproximativ 3500 de angajaţi, distribuiţi la nivel naţional în aproape toată ţara.