BCR Pensii, SAFPP

Locatie

Calea Victoriei, București, România


Descriere

BCR PENSII este subsidiara grupului BCR specializata in administrarea fondurilor private de pensii infiintata in luna iunie 2007.
BCR PENSII administreaza in prezent: Fondul de Pensii Administrat Privat BCR si Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS., in prezent ocupand locul doi in piata pensiilor private facultative.
La finalul lunii decembrie 2013, BCR PENSII, Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. administra conturile de pensie privata a peste 560 mii de clienti si peste 904 mil lei active nete in administrare, conform datelor Autoritatii de Supraveghere Financiara – Sectorul Pensii Private.
BCR PENSII a avut o activitate extrem de dinamica pe piata pensiilor private din România ce a determinat consolidarea pozitiei companiei pe piata. In 2009, BCR PENSII a finalizat preluarea Fondului de Pensii Administrat Privat Omniforte de pe piata pensiilor obligatorii, şi tot în 2009 a intrat pe piaţa pensiilor facultative prin preluarea Fondului de Pensii Facultative BCR Prudent, iar la inceputul anului 2010 a finalizat preluarea a doua fonduri de pensii administrate privat din piata.

Afla mai multe despre noi accesand : www.pensiibcr.ro