MASAJ ANTICELULITIC ( pachet 8 sedinte x 50 minute )!

Duración

50 Minutos

Precio

65 €

UbicaciónMasajul anticelulitic nu trateaza definitiv si complet celulita, insa poate contribui cu siguranta la uniformizarea suprafetei pielii prin ascunderea depunerilor de tesut adipos (grasime), vizibile sub forma umflaturilor inestetice.


Cand celulita apare pe fondul unei afectiuni inflamatorii sau are o alta cauza medicala, atunci masajul anticelulilic nu ofera rezultate. In schimb, cand cauzele celulilei sunt comportamentale (celulita estetica), tehnicile speciale de masaj pot constitui un bun tratament, cel putin pe termen scurt si mediu.


Este necesar un numar de cateva sedinte de masaj anticelulitic pentru observarea primelor rezultate, stabilit de catre terapeut in functie de gradul de supraponderalitate al pacientului si de alte caracteristici fiziologice proprii.
In perioada menstruala, manevrele masajului pot fi resimtite la intensitate mai mare, de aceea se recomanda o pauza in primele doua zile de sangerari.
Masajul anticelulitic estre contraindicat persoanelor care sufera de afectiuni dermatologice si de varice, intrucat poate agrava simptomatologia si poate produce complicatii importante.


37410043_966202213559171_7262100986645184512_n