Explore jobs

Swipe left for the next job

Swipe right for the previous job

1208 Services in Belgrade

Kozmetološko terapijski centar Feniks 07

Ocean Energy tretman

23

Stomatološka ordinacija MojStomatolog

Specijalistički pregled

OBRAZOVNI CENTAR RADIONICA

Kreativna likovna radionica

21

Lekarska ordinacija Dr Nestorov

Veliki kardiološki pregled

Ponuda obuhvata: • 24h holter (EKG-a ili pritiska, po izboru) • Utrazvučni pregled srca sa doplerom • EKG sa analizom • Pregled kardiologa • Ekspertski izveštaj za svaki od navedenih pregleda Preglede vrše kardiolozi sa VMA i Dedinja 24h holter se uvodi kao standardna dijagnostička procedura za lečenje kardioloških pacijenata, pored EKG-a i ultrazvučnog preleda. Simptomi poput „lupanja u grudima“, omaglice ili naprasnog gubljenja svesti (posebno u mlađem životnom dobu) se moraju najpre objektivizovati nošenjem holtera - EKG-a ili pritiska u zavisnosti od prirode simptoma. Umesto prvog i kontrolnog kardio-pregleda sa nošenjem holtera između njih, možete uštedeti novac, živce i vreme uz pomoć ovog kompleta pregleda.
47

Football pool

Sat vremena igranja Football pool-a

Sat vremena igranja Football pool-a sa vašim prijateljima u prijatnom ambijentu novootvorenog Football pool poligona preko puta restorana Franš kod Autokomande.

Forever Centurion Quantum Alternative Center

Kvantna analiza zdravstvenog stanja

Za dobro kompletno funkcionisanje organizma, nesmetano i bez oboljenja, vrlo je bitno imati uvid u stanje i rad svih pojedinačnih organa - zato je preventiva jedan od najvažnijih faktora u očuvanju zdravlja. Najsavremenija metoda magnetno-kvantne analize utvrdiće sve eventualne nepravilnosti na osnovuarametara, čime ćete biti u mogućnosti da lečenje, ukoliko je potrebno, započnete na vreme i sprečite ozbiljnije komplikacije. Napomene: - 24 h pre dolazka ne konzumirati alkohol, kafu, masnu hranu - prilikom analize ne smete imati ništa od metala na telu - analizu ne mogu da rade osobe sa metalnim implantom u telu - kompletnu analizu na sprskom jeziku AMQAT- dijagnostika i kompjuterska izrada plana ishrane AMQAT (Automatska Magnetno-Qvantna Analiza Tela) - Najsavremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koristeći magnetnu rezonancu i merenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tela. Dijagnostika je nastala u Sovjetskom Savezu za potrebe svemirskog programa i vazduhoplovstva, a primenjivana za kontrolu zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih sportista-olimpijaca, te ljudi specijalnih zanimanja. Pokazavši izvanredne rezultate AMQAT dijagnostika počela se šire primjenjivati i danas je dostupna svim ljudima koji vode računa o svom zdravlju. Nalazi prikazuju kompletnu sliku funkcionalnog stanja celog organizma. Rezultati se dobijaju na engleskom jeziku, plan i progrmam ishrane na srpskom jeziku. Nakon dobijenih rezultata sledi tumačenje istih od strane stručnog lica. Bez vađenja krvi, zračenja i neprijatnih ispitivanja dobija se kompletna analiza stanja organizma: 01 - Kardiovaskularne i cerebrovaskularne funkcije 02 - Gastrointestinalne funkcije 03 - Funkcija jetre 04 - Žučne kese 05 - Pankreasa 06 - Bubrega 07 - Spirometrija 08 - Mozak i nervi ljenja kostiju 10 - Koštana gustina 11 - Reumatska oboljenja kostiju 12 - Rast kostiju 13 - Šećer u krvi 14 - Oligoelementi 15 - Vitamini 16 - Amino kiseline 17 - Koenzimi 18 - Endokrini sistem 19 - Imuni sistem 20 - Ljudski toksini 21 - Teški metali vni fizički kvalitet 23 - Alergija 24 - Koža 25 - Oči 26 - Kolagen 27 - Gojaznost 28 - Kanali i kolaterala 29 - Puls srca i mozga 30 - Masnoće u krvi 31 - Ginekologija 32 - Grudi 33 - Menstrualnog cikluca 34 - Sveobuhvatni izveštaj + dodatne analize i ispitivanja. Kontrolni pregledi uz praćenje stanja. Suplementacija i izrade planova ishrane.
22

HEDONA Studio za negu lica i tela

Jedan tretman nehirurške lipolize

289

Poliklinika DR Rončević

Radiotalasno i lasersko uklanjanje kožnih promena

Radiotalasno i lasersko uklanjanje kožnih promena - visećih bradavica, virusnih bradavica, fibroma, keratoza, kondiloma i svih drugih benignih izraštaja u poliklinici DR Rončević! Tokom čitavog života održavanje dobrog zdravlja bi trebalo da nam bude jedan od glavnih prioriteta. Zato za miran san i očuvanje zdravlja ne odlažite posetu lekaru kada su kožne promene u pitanju, već reagujte na vreme i otklonite ih brzo i jednostavno, radiotalasnim i laserskim metodama. Ova tehnika je pogodna za uklanjanje promena iznad nivoa kože kao što su : PAPILOMI,KONDILOMI,BRADAVIČASTI IZRAŠTAJI ,KERATOZE POJEDINI MLADEŽI i ostali kožni izraštaji. To je savremena metoda uklanjanja promena visokofrekventnim talasima koji minimalno oštećuju tkivo. Intervencija traje kratko,najčešće nekoliko sekundi,uz minimalno krvarenje gde nema šivenja i previjanja tako da pacijent nema osećaj da urađena intervencija ,a najčešće ne ostaje nikakav ožiljak. Danas postoji puno metoda za uklanjanje promena na koži koje variraju od uklanjanja uz pomoć tečnog azota i elektrokoagulacije do hirurškog uklanjanja. Ove metode imaju puno nedostataka koji se tiču bola, velikog broja tretmana, nelagodnosti, oštećenja okolne kože i ostavljanja ožiljaka, a svima nama je izuzetno važno da sačuvamo svoju kožu koliko god to možemo i u isto vreme da se efikasno rešimo dosadnih promena. Sa napretkom nove tehnologije, najsavremeniji metod koji nam može pomoći je lasersko uklanjanje izraštaja na koži. Osnovne prednosti laserskog uklanjanja promena na koži: - Tretman se izvodi nakon lokalne anestezije što ga čini bezbolnim; - Period oporavka kože nakon laserskog uklanjanja promena na koži je kratak i podrazumeva komfor najvišeg stepena - Nije potrebno previjanje nakon procedure; - Možete nastaviti sa korišćenjem kozmetičkih sredstava; - Tretirano područje se zaceljuje bez ožiljaka; - Nema oštećenja pigmentacije kože; - Komforno i bezbolno uklanjanje; - Lasersko uklanjanje kožnih izraštaja za sada je najbolja opcija kada je u pitanju uklanjanje papiloma, fibroma i keratoza, kondilomna i drugih benignih izrastaja kože. Za sada ne postoji drugi način koji bi obezbedio pažljiviji način tretiranja vaše kože. Ponuda obuhvata uklanjanje do 5 manjih promena ili jedne ili dve veće promene Intervencija se ne izvodi na licima mlađim od 14 godina
56

Salon lepote Beauty Queen M&M

Ultrazvučno čišćenje lica sa hijeluronom

Ultrazvučni piling lica je tretman koji se preporučuje svim starosnim kategorijama i svim tipovima kože, posebno osetljivoj. Tretman se izvodi ultrazvučnom špatulom – aparatom koji svojim ultrazvučnim vibracijama, izbacuje mitisere i sve nečistoće iz kože, bez neprijatnog ceđenja. U isto vreme, špatula uklanja površinski sloj izumrlih ćelija i otkriva novu podmlađenu kožu lica. Osim pilinga, ovaj fenomenalni tretman utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i ujednačavanje tena. Nakon što je lice očišćeno nanosi se hijaluron koji hrani i podmlađuje kožu i uz pomoć ultrazvuka se apsolutno apsorbuje. Duboka prodornost hijalurona pruža dugoročnu hidrataciju, usled čega je omogućeno popunjavanje finih linija i smanjenje dubina bora. Kompleks antioksidanasa i regenerišuće delovanje najkvalitetnijih biljnih ulja i voskova čuva elastičnost i mekoću kože. Preporučuje se za kožu posle 30. godine. Ultrazvucnom spatulom se uspešno otklanjaju sledeći estetski problemi: • sitne bore • krupne bore i brazde • dehidratacija • diskoloracija kože • slaba cirkulacija Tretman je veoma prijatan. Glavne prednosti ovog tretmana su: detaljno čišćenje kože, koža se hidrira, poboljšava se cirkulacija i oksigenizacija, koža se obnavlja i podmlađuje. Nakon ultrazvučnog pilinga ne javlja se nikakvo crvenilo. Može se neometano nastaviti sa dnevnim aktivnostima. Ovakav tretman čišćenja lica se preporučuje svim uzrastima, namenjen je za oba pola, posebno je pogodan za osobe sa osetljivom kožom. Preporučuje se set od 6 tretmana koji se rade na 7-10 dana, a nakon toga jednom mesečno.

Stomatološka ordinacija ,, Vraneš "

Bela (kompozitna) plomba I

Uklanjanje karijesa i jednopovršinska bela (helio) plomba od najkvalitetnijeg kompozita, odličnih fizičkih osobina, na bilo kom zubu.
14

Kozmetički salon, Vaš Salon

Paket 10 LPG tretmana u trajanju od po 60 minuta

- Smanjenje celulita - Smanjenje lokalizovane masnoće - Oblikovanje tela - Zatezanje kože - Kreiranje vitke figure - Postporođajna nega tela - Ublažavanje fizičkih promena u menopauzi - Limfna drenaža - Ublažavanje posledica liposukcije - Problemi otečenih nogu
136

Studio Lepote Amalfi Uno

Kako našminkati sebe za tili čas

Obuka traje 1 dan sat i po ili 2 dana po 45 min. Obuhvata određivanje tipa kože, izbor prajmera, određivanje pravog pudera i pod tona kože, pravilno nanošenje senke i ajlajnera, popunjavanje obrva, iscrtavanje usana, nanošenje rumenila i maskare. Možete poneti svoju šminku, dobićete uputstvo za njeno korišćenje. Časovi se održavaju ponedeljkom, sredom, četvrtkom i subotom.
15

Salon za negu i lepotu Sanja Sunshine

Enzimski piling lica

Tretman sa enzimima papaje, uklanja povrsinski sloj koze, cisti i revitalizuje kozu lica
26