Tehnica EFT!

Duration

60 Minutes

Price

20 €

Location


Tehnica EFT se adreseaza principalilor contributori, care sunt, in general, raspunsuri emotionale, care au ramas blocate in sistemul energetic sau in minte.
Memoria nostra celulara este codificata si ramane incarcata cu toate reactiile emotionale si evenimentele pe care le-am trait.

Tehnica EFT este creatia lui Gary Craig, inginer de profesie, absolvent al Universitatii Stanford, pasionat de domeniul dezvoltarii personale, care prin spiritul sau iubitor, a adus, probabil, mai multa vindecare profunda, multor persoane, decat aproape oricine altcineva, din istoria recenta.

Corpul nostru are o natura profund electrica, lucru demonstrat de catre aparatura medicala prin intermediul electroencefalografului (EEG), care inregistreaza activitatea creierului si a electrocardiografului (EKG), care inregistreaza activitatea inimii.

Chinezii au descoperit acum 5000 de ani in urma, ca tot corpul nostru este strabatut de canale energetice (sau meridiane)si au folosit acupunctura pentru a restabili curgerea energiei prin corpul nostru.

Prin intermediul aplicarii tehnicii EFT, noi practic “procesam” toate aceste evenimente trecute din viata nostra, pe care sistemul nostru energetic nu le-a putut procesa in momentul producerii lor si permitem restabilirea curgerii libere a energiei prin corpul nostru .

Tehnica EFT se aplica in urmatoarele cazuri:
Frici si Fobii
Traume
Stres si Anxietate
Dependente si adictii
Durere fizica
Dureri de cap, migrene
Alergii
Imagine de sine
Controlul greutatii
Blocaje financiare