Practica Jade Egg pentru femei evoluate

Duration

90 Minutes

Price

8 €

Location Jade-Egg-Sisterhood-Package..-1-300x300Aceasta practica este extraordinar de vindecătoare pt femeile care au suferit diverse traume sau Vom asocia acestei practici si cateva exercitii de respiratie (pranayama) si de yoga insa focusul principal este pe lucrul cu oul de jad. Nu este numaidecat necesar sa aveti un ou de jad , putem invata cateva exercitii de baza si fara a-l purta (contractii, relaxari, alte manevre simple).


Se pot curăţa/tăia  astfel toate firele energetice lăsate de foştii noştri parteneri de aceea în primele saptamani de practică poate să iasa la suprafata emotii refulate însă pe măsură ce învăţăm (mai ales pentru femeile care au mai multe naşteri sau au chisti şi probleme în zona primilor 2 centri energetici) starea devine din ce în ce mai bună.


Vom invata sa facem surf cu emotiile si senzatiile noastre :i cum sa  trimitem energia astfel obţinuta prin lucru constient cu oul de jad (sau obsidian, ametist, cuart roz,etc) în locul unde organismul nostru este  mai slăbit. Ne asumăm astfel în totalitate capacitatea noastră de a ne plăcea de noi , de corpul nostru şi de manifestările sale şi nu mai rămâne în totalitate grijă pe umerii unui partener să ne facă să ne simţim bine.


În seminariile de “Practica Jade Egg pentru femei evoluate” vorbesc mai mult despre ce înseamnă aceasta practica şi cum m-a ajutat pe mine în mod special şi pe alte femei. Totodata se stie ca teoria ca teoria...practica face totul , de acceea va invit cu inima deschisa sa practicam impreuna .


Pentru intrebari sau alte detalii despre inscriere :


Va astept cu drag in noul spatiu Energo Balance din , Iasi, la 5 min de Palace Mall.