O metoda de evaluare si corectie !Terapie craniosacrala!

Duration

60 Minutes

Price

20 €

Location


Terapia Cranio-Sacrală este o metodă de evaluare şi corecţie, care stimulează procesul natural al corpului de auto-corectare şi auto-vindecare, şi mecanismul individual de însănătoşire naturală şi disipare a efectelor negative.

Este tot mai mult folosită preventiv, pentru întărirea sistemului imunitar şi a rezistenţei la îmbolnăvire.

Terapia Cranio-Sacrală se adresează atât persoanelor cu probleme de sănătate dar şi persoanelor care vor să-şi păstreze un tonus de viaţă normal, să facă faţă stresului zilnic mai uşor. E adecvată tuturor grupelor de viaţă de la nou-născut, la vârsta a treia.

Folosind o atingere blanda, in general de numai cinci grame, similar cu greutatea unei monezi de cinci bani, terapeutul elibereaza restrictiile din sistemul craniosacral, ceea ce duce la imbunatatirea functionarii sistemului nervos central. In timp ce clientul se afla intins pe masa de tratament, complet imbracat in haine lejere, terapeutul, cu acea atingere usoara, nu mai mult de cinci grame, monitorizeaza ritmul craniosacral si, prin tehnici delicate de manipulare, faciliteaza eliminarea restrictiilor si dezechilibrelor.

Terapeutul va avea palmele de-a lungul corpului, pe picioare, pe cap sau pe torace, va sustine capul sau coloana vertebrala, in vederea eliminarii tensiunilor acumulate. Un tratament poate dura de la 15 minute pana la o ora sau chiar mai mult de atat, dar un tratament tipic dureaza intre 45 minute si o ora. Ca rezultat al terapiei, se obtine un sistem nervos fara restrictii si un corp capabil sa functioneze la nivel ridicat de performanta.

Afectiuni ce pot fi vindicate sau ameliorate prin aceasta terapie:

Migrene şi dureri de cap
Dureri cronice de gât şi spate
Stres şi probleme legate de tensiuni nervoase
Afecţiuni ale creierului şi măduvei spinării ca urmare a accidentelor
Stres post traumatic
Disfuncţii post chirurgicale
Oboseala cronică
Boli ale copilariei
Colici
Autism
Dificultăţi de învăţare, dislexia
Scolioză
Probleme ortopedice
Dereglări ale sistemului nervos central
Deterioare a funcţiilor de coordonare motorie
Disfuncţii ale ţesutului conectiv
Disfuncţii ale articulaţiei temporo-mandibulară
Boli neurovasculare şi ale imunitaţii
Depresie
Dificultăţi emoţionale