Autovindecare prin Terapia Bowen - Terapia Secolului!

Duration

60 Minutes

Price

7 €

Location


Tehnica terapeutica Bowen (BOWTECH) a fost supranumita “Terapia Secolului” pentru eficienta si rapiditatea cu care restabileste sanatatea intregului organism. Este o terapie contemporana potrivita omului modern afectat de boli multiple, afectiuni care nu pot fi diagnosticate, boli incurabile, stres, lipsa energiei si a bucuriei de a trai!
Este o formula unica de re-echilibrare neuro-musculara. Lucreaza, in principal, prin sistemul nervos, atat asupra sistemului osos cat si la nivel muscular.
Un tratament Bowen consta in aplicarea unor miscari delicate efectuate cu degetele asupra muschilor si tesutului conjunctiv, fie direct pe piele, fie peste o imbracaminte usoara. Aceste miscari transmit mesaje prin intermediul sistemului nervos reactivand o stare de bine, sanatate, echilibru si optim existential. Pacientul sta culcat confortabil si dupa fiecate set de miscari, este lasat in liniste pentru ca corpul lui sa inregistreze impulsul Bowen transmis. Relaxarea este profunda, iar experienta de a face cunostinta cu "doctorul Interior" - inteligenta de auto-vindecare reactivata, poate fi fascinanta. Rezultatele pot fi remarcabile chiar de la prima sedinta, procesul de auto-vindecare derulandu-se si pe parcursul zilelor urmatoare.

• Se adreseaza oricarei afectiuni fara contraindicatii: dureri, disfunctii ale organelor interne, stres si oboseala cronica, migrene, tulburari psihice, insomnie, tulburari menstruale, dereglari hormonale, infertilitate, impotenta, libidou scazut, hiper/hipotiroidism, dereglari de metabolism, constipatie, boli de piele si multe altele, producand detoxifieri majore si drenaje limfatice

• Copiii adora Terapia Bowen

• Este cel mai potrivit cadou pentru un nou-nascut sau o femeie gravida

• Majoritatea pacientilor regreta ca nu s-au adresat mai devreme acestei terapii

• Afectiuni care raspund foarte bine la Bowtech, sunt:

- Umar intepenit
- Probleme la genunchi
- Luxatie a gleznei
- Migrene - Dureri de cap
- Stress - Tensiune
- Simptome Astmatice si Bronsite -RSI
- Dureri de Spate - Sciatica
- Imobilitate a gatului
- Leziuni datorate activitatii sportive
- Atacuri cerebrale
- Alergii de primavara
- Probleme renale
- Oboseala acuta si cronica
- Incontinenta nocturna
Unele dintre afectiunile in care s-a demonstrat o ameliorare dupa terapie Bowen sunt: Scleroza Multipla, Paralizie Cerebrala, Paralizie Faciala Periferica, Distrofie Musculara, CFS, Mialgie Fibrinoasa, Atac Cerebral si boala Parkinson.

Fiecare din noi poseda abilitatea de autovindecare. Terapia Bowen este potrivita si folositoare oricui, de la nou-nascuti la persoanele in varsta. Ofera alinare sportivilor, femeilor insarcinate si persoanelor cu nevoi speciale. Convinge-te de acest lucru si profita de oferta clinicii Health and Beauty Clinic.

• Pentru programari suna la numarul de telefon: