Zatech Recruitment S.R.L.

5.00 out of 1 rating

Cluj-Napoca, Romania

Apply

Misiunea noastra este de a realiza cele mai profesionale si deosebite servicii de recrutare si plasare a fortei de munca, ajutand atat beneficiarii privati sa isi completeze posturile vacante cu oameni potriviti cerintelor acestora, cat si de a diminua la nivel national si international, rata somajului.

Pentru a va intampina cu un pachet de beneficii cat mai complex, ofertele noastre cuprind si servicii de management de proiect: elaborarea planurilor de afaceri pentru companiile dumneavoastra, asistenta juridica in elaborarea contractelor destinate activitatii comerciale pe care o intreprindeti indiferent de piata in care operati si elaborarea cererilor de finantare pentru proiectele dumneavoastra.

Viziunea ZATECH:

Rata somajului crescuta este datorata in primul rand lipsei unui management de resurse umane bine organizat, ceea ce declanseaza o valorificare a resursei umane foarte scazuta si implicit un interes diminuat al potentialilor candidati. Zatech vine cu solutiii eficiente si profesionale pentru compania ta, avand o arie de expertiza vasta si o paleta de servicii diversa si foarte bine organizata pentru a va intampina cu cele mai optime solutii.

Obiectivele ZATECH:

unui pilon de legatura EFICIENT intre companii si piata fortei de munca.

stabile, durabile, bazate pe profesionalism cu beneficiarii privati si publici.

celor mai eficiente campanii de recrutare pentru beneficiarii nostrii. 

O4. Promovarea spiritului antreprenorial prin cursuri de coaching si training. 

, livrarea si mentinerea calitativa a capitalului uman catre beneficiearii nostri.

This employer does not have any available jobs at the moment.