YTS DENTAL VIEW - LUJERULUI S.R.L.

4.17 out of 12 ratings

Bucharest, Romania

Apply

YTS Dental SRL a inceput activitatea in Romania din anul 2006 ajungand unul din principalii importatori si distribuitori de produse stomatologice destinate medicilor implantologi din tara.

In anul 2011 a luat fiinta YTS Dental View SRL, cea mai moderna retea de centre de imagistica dentara din Bucuresti, alcatuind astfel cel mai puternic grup de distributie, de produse stomatologice si servicii de radiologie si imagistica dentara din Romania.

 

istribuitor unic in Romania al sistemului de impanturi dentare PALTOP si pentru produsele stomatologice ale brandurilor cu renume : CURASAN, FLOW, DENTALICA. YTS Dental este partenerul de incredere al specialistilor din domeniul stomatologic avand o experienta de peste 12 ani in domeniul stomatologic.

 

Cultivam calitatea, oferind solutii adecvate problemelor cu care se confrunta clientii, prin comunicare deschisa incurajand relatiile de Viziunea grupului YTS este aceea de a deveni furnizorul principal, pentru cei mai buni medici stomatologi din Romania, oferind servicii si produse de calitate superioara.

This employer does not have any available jobs at the moment.