Search for jobs
Job title, keyword or company name
City / County / Country

Vires Construct SRL

5.00 out of 1 rating

Cluj-Napoca, Romania

Apply Follow

Viva City s-a nascut in 2008 ca un proiect rezidential inovator.

Am dorit sa cream un spatiu in care sa creștem ca dezvoltator imobiliar, oferind clientilor noștri un parc privat și facilitati sportive pentru a se bucura de acestea cat si de calitatea apartamentelor noastre noastre. Am vrut sa cream locuinte.

Pentru a sarbatori cea de-a zecea aniversare, am început constructia a300 de apartamente împartite in trei turnuri noi și vom finaliza urbanizarea cu o piscina olimpica încalzita. Acest spatiu reprezinta unul dintre cele mai moderne facilitati din Cluj-Napoca, care ne îndeplinește dorinta de a continua îmbunatatirea caselor viitorilor clienti. Este de asemenea si un semn al recunoștintei noastre fata de cei care au avut deja incredere în Viva City.

Filozofia noastra de imbunatatire, de crestere a calitatilor si a facilitatilor din fiecare constructie noua este impartașita si de Vires Construct, firma de constructie responsabila de realizarea Viva City.

Aceasta companie româneasca apartine holdingului international Grupo Herce, care are mai mult de treizeci de ani de experienta în domeniul constructiilor.