Vegra Info S.R.L.

4.60 out of 10 ratings

Strada Locotenent Ștefan Marinescu, Bucharest, Romania

Contact Follow

Vegra Info Ltd. a pornit la drum în, ca furnizor de servicii profesionale în domenii precum CAD (Computer Aided Design), inginerie 3D, GIS (Geographic Information System) și CAFM (Computer Aided Facility Management), lucrând în special pentru clienți din Franța, Germania, Olanda, Belgia, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

Avantajele competitive ale companiei pornesc de la o echipă dinamică și experimentată de ingineri și proiectanți. Ei livrează soluții inteligente, 100% conform specificațiilor, lucrând sub presiunea unor termene limită exigente. Iar colegii lor, managerii de proiect, sunt capabili să administreze o gamă largă de nevoi de proiectare și design, cu cerințe tehnice din cele mai sofisticate.

Pasionati de softurile de modelare 3d (solidworks, Catia, PROe, Inventor) inginerii nostrii au ceva de spus si in zona testare QA a acestor produse complexe de modelare 3D. Incepand din 2005 oferim si servicii in acest domeniu. Primii au fost cei de la Dassault Systèmes– SolidWorks si Draftsight, pentru care am creat intreg department de Quality Assurance (20 ingineri QA si testeri) care s-a ocupat timp de 5 ani de testarea celei mai raspandite solutii de modelare 3D.

 De la QA pentru software modelare 3D, la QA pentru software Printare 3D nu a fost decit un pas. In present inginerii si programatorii nostri sunt parte din echipa de testare manuala si programare testare automata pentru Grabcad Print (solutia software cea mai completa pentru imprimantele 3D Stratasys)

În 2011 Vegra a devenit Reseller Autorizat în România pentru SolidWorks, cel mai răspândit soft de proiectare 3D asistată de calculator. Oferim servicii de vânzare, suport tehnic și implementare a tuturor soluțiilor DS SolidWorks. Calitatea echipei noastre de suport tehnic, care a contribuit timp de 7 ani la dezvoltarea solutiilor de proiectare SolidWorks, este un atu important in piata solutiilor CAD/CAM.