Search for jobs
Job title, keyword or company name
City / County / Country

TRITECH GROUP srl

4.50 out of 10 ratings

Drumul Lunca Jariștei, Bucharest, Romania

Apply Follow

Suntem o companie ce activeaza pe piata de cel putin zece ani in domeniul sistemelor de parcare cu plata automata, sistemelor automatizate pentru porti si usi garaj, sistemelor de securitate si sistemelor avertizare efractie. Experienta dobandita ne-a ajutat ca in prezent sa detinem o cota de piata semnificativa atat la nivel local cat si national.  Dezvoltarea unor servicii de calitate si implementarea de solutii integrate, profesionale si adaptate cerintelor, ne ajuta de fiecare data sa castigam si sa pastram increderea clientilor si partenerilor nostri de afaceri.

In calitate de importator al automatizarilor BFT Italia, Tritech Group dispune de toate resursele logistice si umane pentru a oferi partenerilor sai - firme specializate in instalari - suport tehnic si comercial profesionist si neconditionat, rezultatele exceptionale fiind obiectivul nostru.

Experienta pe care o detinem in sectorul sistemelor de securitate si automatizari industriale, precum si colaborarea stransa pe care o avem cu cele mai cunoscute firme in domeniu, sunt pentru clientii nostri cele mai bune garantii, pentru ca putem oferi solutii eficiente si sigure. Suntem mandri de pozitia pe care o detinem pe piata, si de recunoasterea de care beneficiem in domeniu si multumim tuturor clientilor si partenerilor nostri pentru increderea acordata.

In anul, am investit in construirea unei fabrici moderne in localitatea Ovidiu, judetul Constanta. In anul, ne-am diversificat activitatile incluzand astfel fabricarea de panouri fotovoltaice monocristaline si policristaline.  

Panourile fotovoltaice fabricate de Tritech Group sunt inregistrare si comercializate sub brandul Wattrom. 

Fabrica este dotata cu utilaje de productie profesionale si de ultima generatie ceea ce garanteaza calitatea superioara a panourilor manufacturate. Achizitionarea si utilizarea echipamentelor de productie de ultima generatie reprezinta pentru clientii nostri cele mai bune garantii ca oferim panouri fotovoltaice de inalta eficienta. 

In calitate de producator al panourilor fotovoltaice Wattrom testam si garantam fiecare produs manufacturat si oferit clientilor. Fiecare panou fotovoltaic Wattrom este testat continuu de-a lungul intregului flux de productie. Calitatea panourilor Wattrom si procesul de proiectare, productie si comercializare sunt certificate ISO 9001:2015  si TUV InterCertSaar. 

Activitatea de productie se desfasoara in conformitate cu standardele EN 61215 si ENprecum si alte standarde de referinta in domeniul energiei regenerabile. 

Tritech Group este partener de incredere, capabil sa satisfaca cele mai exigente nevoi ale clientilor. Pentru a obtine si garanta rezultate exceptionale pentru fiecare proiect in parte, echipa tehnica ofera servicii specializate de consultanta.

Strategia noastra de viitor este, in principal, orientata catre pastrarea celor mai inalte standarde de calitate in toate sectoarele de activitate si catre construirea de parteneriate profitabile pe termen lung.