THEDA MAR SA

4.54 out of 26 ratings

Centura București, Voluntari, Romania

Follow

Theda Mar este cel mai mare producator de piatra din Romania si totodata lider de piata pe acest segment. Compania a fost infiintata in 1994. Din anul 1997 Titan Mar a devenit si proprietarul Marmosim SA din Simeria - cel mai mare producator de piatra naturala din Romania, cu o traditie ce dateaza de zeci de ani. In 2019 Titan Mar isi schimba numele in Theda Mar si alaturi de celelalte companii ale grupului isi extinde activitatea comerciala la nivel national. 

La Theda Mar ne propunem sa oferim produse si servicii in domeniul pietrei naturale intr-o gama variata, la standarde ridicate, gata oricand sa satisfaca cele mai exigente si rafinate gusturi ale clientilor nostri.

Pentru aceasta specialistii nostri sunt cea mai importanta resursa. Iar valorile pe care le demonstram in activitatea noastra: profesionalismul, orientarea catre client, spiritul de echipa, responsabilitatea, creativitatea si flexibilitatea ne sustin pozitia de lider incontestabil in domeniul pietrei naturale si ne ajuta sa traducem filozofia de brand in rezultate eficiente si in pasiunea care transforma piatra naturala in proiecte de arta.