Tiriac Auto

4.24 out of 252 ratings

Bulevardul Expoziției, 2, Bucharest, Romania

Apply

Țiriac Auto face parte din Grupul Țiriac Holdings, recunoscut pentru afacerile derulate în domenii precum imobiliare, servicii financiare, servicii de transport aerian de tip VIP Charter, import, distribuție și service auto, servicii de producție și întreținere ascensoare, servicii de pază și protecție etc.

La ora actuală, Țiriac Auto deține cel mai vast portofoliu de mărci auto de pe piața autohtonă, reprezentând șase dintre cele mai renumite mărci auto existente pe piață: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover,  Mitsubishi, Ford și Hyundai.

Astăzi, rețeaua de distribuție și service auto Țiriac Auto numără 65 de reprezentanțe mono-brand sau multi-brand, asigurând accesibilitate și servicii de calitate în oricare colț al Romaniei. În fiecare dintre reprezentanțele noastre, fie showroom, fie service, avem consilieri pasionați de domeniul auto, profesioniști și implicati, gata să ofere soluții adaptate nevoilor fiecăruia dintre clienții noștri. Totodata, locațiile service Țiriac Auto sunt autorizate și pregătite să efectueze reparații unui portofoliu extins de mărci auto.

În cazul în care poziţiile dechise în acest moment în cadrul companiei noastre nu corespund intereselor dvs. de cariera, dar va doriti sa faceti parte din echipa Tiriac Auto, va invitam sa  transmiteti CV-ul dvs. catre departamentul de Resurse Umane. Puteti aplica direct transmitand un mesaj sau utilizand pagina de cariere de pe site-ul nostru.

Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre si va dorim mult succes in cariera!