Search for jobs
Job title, keyword or company name
City / County / Country

The Markers Consult

4.80 out of 5 ratings

Strada Haţegana, 7, Bucharest, Romania

Apply Follow

The Markers – agentie de marketing direct si marketing online

The Markers Consult este o agentie de marketing online si publicitate, fondata in, care are ca scop cresterea vanzarilor clientilor din portofoliu si obtinerea de rezultate vizibile pin campaniile derulate.

Misiunea noastra este aceea de a ajuta companiile romanesti sa se dezvolte prin campanii de marketing direct eficiente şi profitabile.

Viziunea noastra este reprezentata printr-un mediu de afaceri sanatos, care functioneaza dupa principii morale etice si sanatoase, un mediu de afaceri care crede in marketingul online si are intotdeauna atentia tintita catre rezultate si atingerea obiectivelor.

Integritate – facem intotdeauna ceea ce promitem ca facem, cand promitem.

Comunicare – avem grija sa pastram o relatie apropiata cu toti clientii si partenerii nostri. Fiecare client este vizitat cel putin o data pe luna, i se scrie cel putin o data pe saptamana, i se raspunde la un email in cel mult 24 de ore si i se intoarce un apel pierdut in maximum 3 ore.

Orientare catre rezultate – implementam, administram si optimizam doar acele campanii care aduc rezultate masurabile in afacerea clientului nostru.

Evolutie – pentru a fi mai buni an de an pentru clientii nostri investim in dezvoltarea noastra prin participarea periodica la traininguri, conferinte si seminarii si prin procese interne de coaching si mentorship. In acelasi timp ne informam continuu astfel incat sa fim la zi cu cele mai noi metode de marketing si promovare.

Entuziasm – noua ne place ceea ce facem si asta se vede in buna dispozitie pe care o transmitem si celor care lucreaza cu noi.

Creativitate – toate campaniile livrate catre clientii nostri se bazeaza pe idei proaspete, originale, ce au impact. Astfel, in fiecare luna le propunem clientilor noi metode de promovare care sa aduca succes afacerii lor.

This employer does not have any available jobs at the moment.