Search for jobs
Job title, keyword or company name
City / County / Country

THADEC ENGINEERING SRL

5.00 out of 1 rating

Bucharest, Romania

Follow

Thadec Engineering . este o societate cu capital privat românesc, înfiinţată în anul 2010 care ofera servicii de proiectare, consultanţă şi asistenţă tehnică în domeniul ingineriei civile, cu precădere în sectorul transporturilor şi apa - mediu.

Echipa Thadec Engineering este formată atât din personal calificat angajat cât şi din colaboratori de specialitate, cu experienţă, pentru a asigura un nivel de performanţă corespunzător exigenţelor solicitate de standardele şi normativele în vigoare.

Execuţia proiectelor se realizează pe baza solicitării clienţilor, în permanată comunicare cu aceştia pe toată durata contractului, conform termenelor convenite şi a standardelor şi normativelor în vigoare pentru fiecare tip de lucrare în parte.

Organizarea activităţii prin sistemul de management intern permite contractarea unui volum mare de lucrări şi executarea acestora la un ridicat nivel tehnic.

Dorinţa de a aduce împreună profesioniştii şi profesionalismul într-o structură în permanentă dezvoltare şi perfecţionare a condus la infiintarea companiei Thadec Engineering SRL.

Politica societăţii se axează atât pe oferirea unui sistem de solutii integrate cât şi pe anticiparea nevoilor clienţilor, în domeniile de activitate ale firmei.

Scopul societăţii Thadec Engineering este de a aplica cunoştinţele şi experienţa acumulată în lucrările noastre, propunând soluţii economice şi fiabile astfel încat exploatarea şi întreţinerea obiectivelor proiectate de compania noastră să fie economice şi pe durata exploatării lor.