Search for jobs
Job title, keyword or company name
City / County / Country

TH Junior Iasi

Iași, Romania

Apply Follow

TH Junior este o firmă cu27 de ani de experiență în producţia de software de gestiune financiar-contabilă de tip ERP, creatoare a suitei WinMENTOR® şi a suitei WinMENTOR ENTERPRISE®.

Peste patruzeci si cinci de mii de persoane lucrează cu aplicaţii de tip desktop din gama WinMENTOR, în peste douăsprezece mii de firme private, ONG-uri sau instituţii de stat.

Acoperim în întregime a teritoriului naţional prin colaboratori în regim de distribuţie – reţeaua de distribuţie WinMENTOR, formată din 54 de firme independente, cu personal instruit și autorizat de producător, poate ajunge în cel mai timp scurt în orice punct, pentru a deservi orice client, indiferent de dimensiune său domeniu de activitate.

În funcţie de cerinţele specifice ale aplicaţiilor, utilizăm tehnologii client/server, multi-tier sau web enabled pentru a dezvolta aplicaţii adaptate la cerinţele activităţii și infrastructurii clientului.

Printre partenerii noştri se numără:

  • Oracle România SA – Gold Partner (din 2004) pentru tehnologie Oracle Database 11g de gestiune a bazelor de date create prin WinMENTOR ENTERPRISE,
  • Plaut Consulting România – pentru aplicaţii de tip BI – QlickView
  • Arobs Transilvania – pentru aplicaţii de automatizare a vânzărilor (SFA) – Optimall
  • NEXT IT SOLUTIONS București – pentru aplicaţii de automatizare a vânzărilor (SFA) și gestiunea depozitelor (WMS) – MeMo
  • Logicode – pentru aplicaţii legate de gestiunea prin coduri de bare a depozitelor și firmelor de retail – EXTEND
  • Donau Invest SRL – pentru aplicaţii de tip SFA şi WMS
  • Magister Software – pentru integrarea cu casele de marcat
This employer does not have any available jobs at the moment.