TERAPIA SA

4.15 out of 125 ratings

Cluj-Napoca, Romania

Contact Follow

Infiintata in, Terapia reprezinta o garantie a calitatii prin traditie, un nume de marca care a inregistrat constant cresteri si profitabilitate.

In prezent detine o retea de distributie care constituie cea mai mare forta de vanzari din piata farmaceutica, un excelent departament de cercetare si dezvoltare, un modern centru de bioechivalenta, importante centre de productie conform regulilor de buna practica de fabricatie in Cluj-Napoca si Bucuresti. Insumand peste 1000 de angajati in total, Terapia reprezinta cea mai mare achizitie Ranbaxy de pana acum.

Ranbaxy Laboratories Limited este o companie multinationala farmaceutica integrata axata pe cercetare. Compania are sediul central in India si este clasata in topul primelor 10 companii producatoare de produse farmaceutice generice, fiind prezenta in 23 dintre cele 25 de state ale lumii, reprezentative ca piete in domeniul farmaceutic.

Ranbaxy are sedii in 49 de tari si 11 centre de produtie, indreptandu-se rapid catre o pozitie de top in lume, bazandu-i succesul pe o pozitionare solida in piete consacrate in domeniu sau dimpotriva aflate in prezent in dezvoltare.

In iunie, Ranbaxy Laboratories Limited a preluat pachetul majoritar de actiuni al TERAPIA - astfel am devenit

Cea mai mare companie producatoare de produse farmaceutice generice din Romania

Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie unde gasesti mediul cel mai potrivit pentru dezvoltarea ta si unde poti intalni toate ingredientele care sunt importante pentru tine ca sa fii multumit si implinit pe plan profesionala?

Alege PROVOCAREA, alatura-te echipei TERAPIA RANBAXY, iar noi te asiguram de suportul nostru continuu pentru dezvoltarea ta ulterioara!