TARGET ROMANIA

4.25 out of 4 ratings

Strada Sevastopol, 17C, Bucharest, Romania

Contact Follow

TARGET reprezinta un grup international de Executive Search, axat pe "Headhunting", pentru pozitii de Top & Senior Management, in Europa Centrala si de Est. TARGET Executive Search a fost fondat in anul, in Budapesta, de 2 oameni de afaceri austrieci, avand astazi filiale in Austria, Bulgaria, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania si Slovacia. Prin reteaua noastra de parteneri, cautarile pot fi facute si la nivelul altor tari din centru si estul Europei. TARGET este de asemenea membru al unei retele globale, INAC (vezi Abordare globala).

TARGET ofera consultanta complexa in Executive Search pentru a gasi candidatii potriviti sa atinga scopurile companiei dumneavoastra. Cautarile locale extensive alaturi de folosirea unei retele vaste, precum si cautarea directa concentrata, furnizeaza cei mai buni candidati de pe piata. Prin intermediul interviurilor personale, echipa internationala de consultanti familiarizati cu mediul actual al afacerilor filtreaza candidatii, pe baza experientei profesionale si a atuurilor interpersonale, cum ar fi atitudinea sau abilitatile de lider.

TARGET a dezvoltat instrumente si metode sofisticate pentru a putea furniza candidatii potriviti. Un sistem IT organizational modern, cu o arhitectura solida, precum si sondarea inovativa a pietei asigura in final atingerea a doua rezultate:

  1. TARGET va gasi elementul care lipseste companiei dumneavoastra
  2. TARGET va pune la dispozitie o viziune de ansamblu asupra potentialului uman din domeniul in care activati

TARGET urmeaza o strategie "Boutique" Executive Search in fiecare tara afiliata, fiind in consecinta indeajuns de flexibila si adaptabila pentru a satisface nevoile clientului. In acelasi timp, reteaua regionala TARGET pentru Europa Centrala si de Est este destul de extinsa incat sa asigure standarde internationale continue si de calitate pentru proiectele multinationale.