SYONIC SRL

4.28 out of 25 ratings

Strada Dr. Grigore T. Popa, Timișoara, Romania

Contact Follow

Syonic este un lider în dezvoltarea și furnizarea de software, aplicații și soluții IT în domeniul sănătății. Gama noastră de produse proprii servește activitatea a peste 3500 de clienți: cabinete, clinici, spitale, centre de diagnostic, companii. Sănătatea a mai mult din jumătate din populația României este gestionată într-un fel sau altul utilizându-se una din soluțiile furnizate de Syonic.

Fiind o firmă cu capital majoritar românesc, suntem mândri cu istoria noastră de aproape 15 ani de activitate, încununați nu doar de aprecierea clienților din România ci și din țările unde am reușit să ne extindem prezența, Lituania și Republica Moldova.

Suntem unul din principalii contributori la bugetul statului prin taxele și contribuțiile plătite și ne bucurăm că putem fi dovada vie că într-o firmă ca a noastră putem avea satisfacții profesionale deosebite și în același timp îndeplini și o misiune socială importantă, aceea de a contribui la servicii de sănătate mai bune în țara noastră și în alte țări în dezvoltare ale Europei de Est.

Cei care lucrăm la Syonic, în număr de șaizeci, în sediul din Timișoara, din Arad sau ca reprezentanți locali într-una din regiunile României, suntem suficient de mulți ca să facem o treabă bună împreună, dar nu suntem prea mulți încât să nu ne mai simțim ca o familie mare.

Dacă crezi că Syonic este un loc unde s-ar putea să îți placă să lucrezi, ia legătura cu noi, pentru că tot timpul sunt bineveniți să ni se alăture colegi noi pe următoarele posturi: programatori web, mobile sau baze de date, consultanți în centrul de suport tehnic, reprezentanți teritoriali în vânzări sau suport tehnic, specialiști grafică/video, ingineri echipamente medicale, personal economic, manageri de proiecte.