STBM ADVISOR SRL

4.22 out of 18 ratings

Bucharest, Romania

Apply

Vodafone este compania care a implementat prima rețea GSM în România, în aprilie, și primul operator care a lansat serviciile 3G pe piața românească, în aprilie, și apoi nivelul superior de performanță, HSDPA - 3G broadband. De asemenea, Vodafone este operatorul care a lansat prima rețea de date mobile 4G din România, în octombrie 2012.

- susținem și investim permanent în inovație și creativitate;
- răspundem nevoilor în continuă creștere și schimbare ale utilizatorului contemporan de comunicații mobile;
- ne canalizăm resursele și puterea globală pentru a le oferi clienților noștri produse și servicii inovatoare, capabile de a revoluționa experiența de utilizare a telefonului mobil.


Ne propunem să contribuim la crearea unui viitor în care serviciile de comunicații ne aduc mai aproape de oamenii pe care îi prețuim, în orice moment, oriunde ne-am afla. Peste 9,5 milioane de clienți și mii de companii contează pe serviciile de comunicații oferite de Vodafone România.

Apartenența la Grupul Vodafone ne permite să le oferim clienților noștri servicii noi și inovatoare, oferte unice și o gamă variată de produse exclusive la prețuri avantajoase.

Portofoliul complet de soluții de comunicare Vodafone România acoperă toate nevoile utilizatorilor, persoane fizice și companii. Clienții noștri au la dispoziție:
viteze 4G de până la 100 Mbps pe smartphone, pe tabletă sau pe laptop, împreună cu o gamă variată de device-uri, la cele mai bune prețuri;
ofertă competitivă de servicii în roaming prin Vodafone Roaming pe zi și Vodafone World;
conținut variat pe telefonul mobil prin Vodafone live!;
acces la serivicii de date mobile de mare viteză, pe tabletă, laptop sau PC, prin Vodafone Mobile Connect;
acces la email și Internet pe telefon prin pachetele de BlackBerry și Outlook Mobile;
o experiență unică de navigare online, direct pe telefonul mobil, prin Vodafone Internet pe Mobil;
servicii de telefonie fixă pentru clienții persoane fizice, prin Vodafone Acasă și Vodafone Zona Mea, precum și pentru companii, prin Vodafone Office Zone și Vodafone Office Zone Mobile;
o varietate de servicii 3G Broadband super-rapide, prin benzi de frecvență de 2100 MHz și 900 MHz;
servicii de telefonie mobilă și fixă prin radio în standard GSM;
servicii de mesagerie scurtă și multimedia (SMS/MMS);
servicii de transmisiuni de date (WAP/GPRS).
Serviciile de voce și transmisiuni de date sunt disponibile pe 86,9% din suprafața țării, acoperind 99,4% din populația României.

Lider de piață în segmentul business, Vodafone este, de asemenea, primul operator din România care a inclus în portofoliu, încă din, servicii integrate de comunicații pentru clienții de business: soluții de voce și date mobile, servicii de voce fixă, respectiv servicii dedicate de date fixe, totul cu ajutorul unei singure rețele private de comunicații.

This employer does not have any available jobs at the moment.