META WIN SRL

Responsive Employer
4.89 out of 9 ratings

Bucharest, Romania

Follow

STANDARD STUDIO reprezinta autoritatea cand vorbim despre videochat de calitate.

Modelele noastre sunt cele mai bune din lume, iar partenerul nostru exclusiv, site-ul Streamate este in crestere constanta de peste 10 ani, ajungand la o cota de piata de peste 70%. DA, 70% din TOTI banii care se genereaza in acest domeniu, se genereaza pe Streamate.


CUM AM APARUT?
In loc sa adopte aceeasi cale ca restul platformelor de videochat, Streamate a decis sa se implice in CALITATEA interactiunii dintre modele si membri site-ului, si mai putin in NUMARUL modelelor.

Alegerea naturala ca partener exclusiv a lui a fost Standard Studio – singurul studio American care la acel moment (acum peste 10 ani) aducea pe site modelele cele mai cautate de membri.

Impreuna, Streamate si Standard Studio au rafinat si creat metoda de training American Standard care de atunci pana in prezent a generat milioane de dolari in profit pentru modelele Standard, precum si milioane de membri fericiti si fideli Streamate


AVANTAJUL MODELELOR
Modul de lucru site-studio este total diferit la Standard Studio, adica toate modelele Standard lucreaza pe site ca modelele independente, primind in totalitate incasarile generate pe contul de model, fara intermediere sau comision din partea Standard Studio.

Mai mult decat atat, pentru ca sunt exclusive si antrenate de Standard Studio, promoveaza modelele Standard pe site in fata altor modele, asigurandu-le posibilitatea de a genera o gramada de bani din prima zi.

Standard Studio este platit de Streamate pe baza de CONTRACT, pentru RECRUTAREA si INSTRUIREA modelelor dupa metoda de training American Standard, si nu din banii modelelor.

IN ROMANIA
Decizia de a se extinde in Romania a venit la sugestia Streamate, deoarece pe site erau multe modele din Romania, foarte atractive din punct de vedere fizic, dar a caror prestatie online era cel mult mediocra.

Din 2010 Standard Studio a intrat pe piata din Romania si a antrenat mii de modele, oferindu-le acestora sansa de a-si schimba viata si de a-si asigura un nivel de trai la care nici nu visau inainte.


MISIUNEA STANDARD STUDIO
Pana la Standard Studio, videochat-ul a fost mereu ceva despre care nu s-a vorbit, o industrie “underground” si mereu in vizorul autoritatilor. Modelele se ascund si acum, iar prietenii si familiile in general condamna sau privesc cu neplacere persoanele care au ales sa isi castige existenta din aceasta activitate.

De 10 ani de cand suntem pe piata am interactionat cu mii de modele si am oferit si un alt mod de lucru, o alta perspectiva asupra activitatii. Am deschis sucursala din Romania la cererea pietii si am fost primiti cu mare entuziasm de acele persoane care cautau un studio corect, decent si care doreau sa progreseze.

Nu ne-am ascuns si nu ne vom ascunde niciodata. Mai mult decat atat, daca pana acum informatiile, procedurile si modul nostru de lucru erau interne, consideram ca este momentul sa imparasim aceste cunostinte cu oricine doreste sa invete. Pana acum aveau acces la aceste informatii pretioase doar trainerii nostri care transmiteau mai departe modelelor modul cel mai calitativ de lucru prin activitatea de zi cu zi.

Ca rezultat al muncii noastre modelele au castigat sume record, schimbandu-si viata si destinul si putand sa isi ofere lor si familiilor lor un alt viitor.

Consideram ca timpul pentru rusine, ilegalitate, vulgaritate si saracie a trecut. Declaram deschis ca aceasta activitate este legala, distractiva, extrem de profitabila dar si solicitanta si poate schimba radical in bine vieti, poate face viitorul mai bun.

Descopera mai multe despre noi si activitatea noastra pe site-ul nostru, unde avem si un blog cu foarte multe articole utile.