Sophia Home Decoration

Looking for Premium Talent

Bucharest, Romania

Contact Follow

Sophia Home Decoration, brand 100% românesc cu o experiență de 17 ani pe piața decorațiunilor interioare, detine o retea de 24 de magazine proprii și în sistem de franciză în principalele orașe din România: București, Ploiești, Sibiu, Cluj, Iași,  Brăila, Râmnicu Vâlcea, Brașov, Baia Mare, Bistrița, Oradea, Târgu Jiu, Bacău, Suceava, Buzău, Vaslui, Pașcani, Pitești, Vatra Dornei.

În calitate de producător şi editor de colecţii, Sophia reuşeşte să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi la nivel naţional şi internaţional cu o gamă completă de produse constând în: perdele și draperii ready-made sau la comandă, țesături disponibile în peste 1600 de modele sau personalizate la cerere, fețe de pernă, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fețe de masă, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneți, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat.

1. Despre portofoliu de lucrari

Echipa Sophia a realizat peste 12000 de lucrări pentru reședințe private, a participat la redecorarea a peste 8 muzee printre care amintim: Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași, Palatul Memorial ”Al. I. Cuza” de la Ruginoasa, Muzeul Unirii din Iași, Muzeul Mihail Kogălniceanu din Iasi.

În același timp firma și-a consolidat poziția de furnizor de decorațiuni textile pentru industria HoReCa, având, până în prezent, în portofoliu mai mult de 60 de hoteluri și pensiuni, 80 de restaurante și cafenele.

Din 2014 Sophia participă la târgurile internaționale din Paris și Milano pentru a-și dezvolta sistemul de distribuție în domeniul decorațiunilor interioare. Ca urmare a acestor participări s-a reușit stabilirea unor prime colaborări cu parteneri din UK, Italia, Austria, Germania, Franta, Spania,  UAE  Rusia si mai nou Australia.

2. Portofoliul de produse

- Perdele, draperii și tapițerii (ignifugate la cerere)
- Drapaje și lambrechinuri
- Sisteme de prindere (galerii, sine cu actionare manuală sau electrică, sisteme romane si panelate).
- Cuverturi, pleduri, traverse pentru pat
- Fețe de pernă, fețe de masă, traverse pentru masă
- Lenjerii, halate, prosoape (personalizate la cerere)
- Accesorii ( magneti, flori decorative, canafi)
- Mobilier din lemn natur sau fier forjat pentru interior si exterior
- Fotolii si canapele tapițate

3. Portofoliul de servicii

- Consiliere gratuită cu designeri specializați
- Confecționare în atelierele proprii
- Personalizare materiale prin imprimare sau broderie