SOLVE PERFORM SRL

Looking for Premium Talent
4.50 out of 2 ratings

Bucharest, Romania

Follow

Compania noastra este o companie antreprenoriala românească care si-a inceput activitatea cu recrutarea de cadre didactice pentru învățământul privat din Romania. Da, îi am fost primii! Apoi am extins activitatea către recrutarea non-educațională din 2009 și iata-ne 12 ani mai tarziu lucrând cu domenii precum retail, productie, servicii financiare, energie regenerabila și am putea

Pentru ca în recrutare si selectie oamenii îți intră în viața pentru scurt timp și apoi pleaca, compania noastra a adăugat din 2009 și divizia de training. Ca sa ii avem mai mult timp alaturi de noi, am deschis Traininguri pentru angajatii din companii, traininguri în care accentul cade intai pe dezvoltarea personală care să susțină activitatea profesională. Deci, organizăm traininguri de management și leadership, comunicare relațională, dezvoltare de echipa, managementul timpului, al schimbării, al stresului etc.

Pentru voi, cei care aplicați la posturile noastre, avem promisiunea unui răspuns în maximum 48 de ore de la interviul cu noi, sinceritatea totală față de voi cand va prezentam postul, asa cum il stim la rândul nostru. Va vom spune dacă postul este sub pregătirea voastră, dacă puteti obtine mai multi bani, dacă nu sunteți încă pregătiți, în viziunea noastră, pentru acel post și tot așa.

Va asteptam, deci, să ne cunoaștem în primul rând!