Softescu

4.6
4.69 out of 16 ratings

Bacău, Romania

Follow Unfollow

Company details

Softescu ese atelierul digital cu know-how în crearea de portaluri, aplicații web și mobile din România.

Suntem un grup de IT-iști entuziaști care preferă să se numească mai degrabă prieteni și nu colegi. Folosim Drupal, Angular si Hyperledger pentru a crea solutii digitale pentru clienții noștri in proiecte complexe.

INDIVIDUALITATEA SE EXPRIMĂ ÎN ECHIPĂ

Urmărim să dezvoltăm echipe AWESOME pentru clienții noștri, echipe ce ies din tipar și care reușesc să stabilească o legătură cu clientul dincolo de linia de cod. Așadar credem în capacitățile individuale ale fiecăruia ca parte componentă a unei echipe awesome.

TEHNOLOGII NOI ȘI OPEN SOURCE PENTRU PRODUSE CU VIAȚĂ

Nu dorim sa reinventăm roata, ci urmărim să simplificăm procesele pentru a micșora timpul până la momentul lansării pentru clienții noștri, de aceea folosim tehnologii open source, precum Drupal. Așa ne asigurăm că oferim independență clienților în a-și administra singuri produsul și că proiectul va fi ușor de continuat de orice alt programator. Suntem atașați de clienți în aceeași măsura în care suntem atașați de produs. Produsul este creația noastră.
Softescu se diferentiaza pe piata internationala a dezvoltatorilor de softwear prin abordarea transparenta si proactiva a proiectelor de IT, promovand tehnologia ca un mijloc de a face viata de zi cu zi mai usoara.


IMPORTANTA CALITATII VIETII

Stim ca programare se poate face de oriunde, iar noi codam din Bacau. Un oras suficient de echilibrat ca marime ca sa ofere calitate in viata de dupa birou: activitati sportive precum mersul cu bicicleta, enduro, inot, drumetii, scoli de dans sau calitatea unei vieti de familie in care timpul pana la birou, scoala si gradinitia copilului nu sunt probleme la fel de multe batai de cap ca intr-o metropola. Toate acestea le poti gasi in Bacau, sau, de ce nu, sa le organizezi tu pentru comunitatea locala. Noi te vom sustine.

Softescu este o firma in continua dezvoltare si crestere atat pe verticala cat si in calitate. Te asteptam sa ne cunosti si vizitezi. Aplica pentru unul din joburile noastre!

 

Softescu

IT Project Manager